Uncategorized

Sretna i Svoja Ja – snimljeni program za žene

Snimljeni program “Sretna i svoja ja” pokazao se transformativan, dubok, iscjeljujuć i kao onaj koji mijenja percepciju i izgrađuje mudrost bića. Sada je dostupan da ga slušate ili gledate u udobnosti svog doma kad vi to poželite i onoliko puta koliko vam je potrebno da ga upijete u sebe i počnete živjeti iz mudrosti svog bića, a na što vas program navodi i čemu vas uči.

“Sretna i svoja ja” je sveobuhvatni snimljeni online program u trajanju 20 sati koji uključuje edukaciju i dubok transformacijski rad kroz različite, stvarne i praktične životne teme. To je moj autorski program koji je nastao kao kruna svih mojih životnih i poslovnih iskustava s divnim i moćnim ženama koje sam susretala na svom putu, mojih uspona i padova te rješenja koja su me dovela do sadašnje točke u životu u kojoj se osjećam ispunjeno, svoje i sretno po vlastitim kriterijima.

Pitanja u programu je kreiralo preko 100 žena i to su doista duboka životna pitanja u kojima se može pronaći svaka žena. Unutar programa nudim alate i odgovore iz same suštine svog bića i rada!

Snimljeni online program “Sretna i svoja ja” uključuje  8 modula online edukacije, svaki u trajanju 2,5 sata, odnosno 20 sati dubokih praktičnih i životnih istina primjenjivih u praksi, a ne samo u teoriji! Sve ono što se ne može primijeniti u praksi, značaja nema!

Na snimljenoj online edukaciji imati ćete priliku osvijestiti 8 ključnih transformacijskih tema:

 1. Zdravlje i odnos prema sebi

 2. Obiteljski odnosi

 3. Posao i razvoj karijere

 4. Duhovnost i osobni razvoj

 5. Ljubav i partnerski odnosi

 6. Prijateljstvo i druženje

 7. Slobodno vrijeme i kreativnost

 8. Novac i obilje

  Snimka isječka programa vezana za jezike ljubavi!

Program je namijenjen:

 • Svima koji žele ulagati u osobni razvoj i osjećati se protočno u gore navedenim temama,

 • Osobama koje žele unaprijediti svoj život u onim područjima gdje su zaglavljene,

 • Osobama koje se nalaze na životnoj ili poslovnoj prekretnici,

 • Svima koji znaju da napokon zaslužuju ispunjenost i zadovoljstvo i da si to mogu same dati!

Iscječak iz jednog predavanja o novcu!

Energetska razmjena u novcu za dostupnost linkova na kojima su snimke:

400 kn ili 55 EUR

Narudžba je moguća na dva načina:

– web shop na postojećem webu: KLIKNI NA LINK

 • e-mailom: putpremasebi@gmail.com

 

Dio iskustva i preporuke članica koje su svojim pitanjima sudjelovale u kreiranju online programa:

“Ja samo želim da ti se od sveg srca zahvalim za ovo fantastično putovanje….

Tvoja energija, toplota i dobrota prosto izbija i dopire duboko do mene… hvala ti od srca, dugo se nisam osjećala tako dobro kao što se osjećam zadnjih nekoliko sedmica. Nešto se pokrenulo u meni, a sve zahvaljujući tebi. Tačno kao da se neki dio mene bio zamrzao, a sada se počeo malko topiti.

Hvala ti i što nam ovi videi ostaju trajno, jer ja se definitivno moram vratiti na svaki od njih i polako odraditi mnoge vježbe koje preporučuješ i knjige koje si nam poslala.”

“Želim vam se iskreno zahvaliti iz srca sa par rečenica.
Na zadnjem modulu ste nam poslala radionicu za obilje. Danas sam napravila vježbe i hvala vam što ste me doveli do meni jedne od največih spoznaja.
Doma smo se uvijek šalili na račun mene u smislu “Vidjet ćeš kad dobiješ dijete koje će biti ista ti (Bila sam naporno dijete).
Danas sam spoznala, kad sam radila sa svojim unutarnjim djetetom da ako dobijem dijete koje će biti kao ja, da je to nešto najljepše što mi se može dogoditi.Ne znam riječima opisati koliko sam puna i sretna i koliko mi to znači.”

“Preko mene u mojoj obitelji se događaju velike promjene a ponajviše jer sam ja sretna sada. Nakon modula – posao, događaju se nevjerojatne promjene na tom polju, svakodnevne. Opuštam stara uvjerenja kroz vježbu- alfa stanje. Hvala do neba”

“Hvala ti puno, puno na ovom seminaru.

Ne mogu ti opisati koliko mi se srce, odnosno duša otvara samo slušajući sve što govoriš. Doslovce osjećam olakšanje kad si kažem da mene moja duša voli. Ta rečenica mi je totalno otkriće.

A naočigled se mijenjaju i odnosi u obitelji, na bolje naravno. Možda je to samo slučajnost, ali ja ću vjerovati da je to zbog svih ovih lijepih stvari koje ovdje čujem i koje me očito mijenjaju.”

“Draga Bojana, toliko toga si dala I svaki put još nešto, i svaki put se setim da je i sam ovaj program dar…”

“Spoznala sam važnost zahvalnosti, kako sam prije sve uzimala zdravo za gotovo, sada znam sve više cijeniti, i ono što imam, ali i ono što jesam. Prije o tome nisam ni razmišljala. Hvala ti na tome.

Zatim sam spoznala da stvari nisu onakve kakve nam to um prezentira, niti da sve što nam se događa moramo logički razumjeti. Npr. shvatila sam da bi bila sretna, prvo se trebam osjećati sretno, pa ću biti još sretnija, a prije sam mislila, da mi se treba nešto lijepo dogoditi, da trebam nešto lijepo osjećati, ili nešto lijepo dobiti, da bi bila sretna (dobro, i to me čini sretnom, ali samo nakratko), ali sada znam (ispravi me ako griješim) da je sreća u nama i da je ne trebamo tražiti izvana, kao ni ništa drugo. ,….”

“Što se tiče narcisa, tek sam nedavno osvijestila da sam odrasla s jednim, a očito i nažalost prenijela neke obrasce ponašanja prema nekim osobama, iako ih ja do sada nisam tako vidjela. No, zato ste mi pomogli u suoćavanju i s tim dijelom i hvala vam na tome.”

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)