Back

SNIMKA PROGRAMA “SRETNA I SVOJA JA”

400,00 kn (53,09 €)

Svjedočanstva:

“Sada znam.

Tražila sam sebe!

U tami sopstvenih strahova, pronašla sam svetlo.

Moje unutrašnje svetlo se rodilo onog trenutka, kada sam shvatila koliko su sva ograničenja bila u mom umu, zatočena. Tada sam osvestila i to, koliko sam samu sebe ograničavala, sputavala i kritikovala.

Do mene je, kroz ovaj fantastičan i transformativan Program, došla duboka spoznaja o tome, koliko su teški okovi sopstvenog uma spali sa mene. Prodisala sam, doslovno! Moja se duša stopila sa mnom, sjedinila!

Nakon ovog procesa, ušla sam u stanje mira. Iz tog mira, naišla je ekspanzija radosti i sreće! Zadovoljstva. Ispunjenja. Stabilnosti. Predivnog svesnog Života. Radosnog rada na sebi. Osvešćivanja. Rasta. Integracije. Kontemplacije bez komparacije.

I ono što je najvažnije, ja ne odustajem. Ne više. Ne bežim od sebe.

Koliko je tačna tvrdnja da od našeg učitelja možemo dobiti onoliko koliko imamo poverenja u njega, govori i moje lično iskustvo. Transformisala sam se od osobe koja je preplašena od života, prepuna strahova, brige, koja se i samoj sebi plašila reći šta želi i voli, do osobe koja hrabro korača životom, integriše svoje senke, prihvata i voli svako svoje iskustvo, osvešćuje putem svoje blokade, voli Život i voli SEBE!

Uz ogromno poverenje i ljubav, zahvalna sam Životu na blagoslovu što imam čast rasti i učiti od najdivnijeg terapeuta za dušu, najsigurnije ruke koja vodi i miluje u isto vreme, najtoplije i najnežnije duše, Bojane Svalina!

Beskrajno ti HVALA, mila moja

Grlim te dušom celom, s ljubavlju! “T.O.

Želim ti reći da su ove transformativne radionice kod mene pokrenule procese na gotovo dnevnoj bazi.
Prvo spoznaja da koliko god sam mislila da volim sebe, to se pokazalo kao potpuna iluzija i tako je daleko od istine.

Zaglavila sam u odnosu u kojem sam bila voljena, ali taj odnos nije bio ono što sam zaslužila, a ja sam i dalje ostajala u njemu, jer eto.. On me voli. Haha.

Kad je otišao ja sam baš “pala” – od neizmjerne tuge i žalosti do šoka kako je moguće da sam sebe dovela u takvu situaciju.

I tu kreće moj proces i uvjerenja koja su počela izlaziti – ne vrijediš, nista nisi postigla, ne možeš sama, nisi ispunjena bez partnera.. Plačem i čistim sve što izlazi.

Znam da ću na kraju izaći iz ovoga bolja JA, sretna JA, dovoljna sama sebi JA..

Hvala ti što si probudila u meni potrebu da rastem i postanem najbolja verzija sebe i hvala što si tu i nesebično daješ sve svoje znanje i ljubav.” J.Č.

“Kao moja čuda u kojima mi je pomogao ovaj modul ja bih rekla:

Nemam velikih ‘manifestacija’. Najveće čudo je promjena i Transformacija mene same. Još od kada sam te prvi put čula moj život i promjene su ravne čudu. Fizički, psihički i duhovno. Preko mene u mojoj obitelji se događaju velike promjene a ponajviše jer sam ja sretna sada. Nakon modula – posao, događaju se nevjerojatne promjene na tom polju, svakodnevne. Opuštam stara uvjerenja kroz vježbu- alfa stanje.

Hvala do neba” M.P.M.

“Nedavno mi se dogodila jedna ogromna manifestacija. Dobila sam posao koji sam željela! Bila sam presretna kada sam doznala te vijesti jer su mi potvrdile da je stvarno baš sve u životu moguće! Bila je velika konkurencija i glas da je to posao za koji se svi “trgaju”. Nisam se dala obeshrabriti. Vjerovala sam da imam šanse kao i svi drugi koji ga žele i smireno pristupila pripremi.

Procedura za taj posao je trajala od ljeta, prijava, pripreme, učenje… uz to ja sam svakodnevno vizualizirala da sam dobila taj posao, da radim feštu za odlazak na starom poslu, pisala sam poruke sama sebi zašto zaslužujem taj posao, pisala sam kako bih ja doprinjela tom poslu, osnaživala i motivirala sam se… Prije samog intervjua radila sam na tome da se otvorim, spajala sam se sa svjetlosnim stupom i osjećala energiju koja prolazi kroz mene. Osjećala sam vibracije i svoju najbolju verziju. Razgovor je prošao i više nego odlično. Osjetila sam da sam se povezala sa komisijom i to je bilo to, imala sam taj dobar osjećaj. Zahvalila sam se na prilici za ovo divno iskustvo. Nakon toga nisam morala dugo čekati, dva dana poslije su me nazvali i rekli da sam dobila posao.

Vjerujem da je moje upoznavanje sebe, vjera u sebe, snagu ljubavi i mogućnosti, a za koje sam svakodnevno inspirirana zahvaljujući tebi i na tome ti beskrajno HVALA, uvelike doprinosi tome da sam zadovoljna svojim životom sada! Ova manifestacija samo potvrđuje to!” A.V.

“Teško mi je izdvojiti što je najvažnije što si nas naučila, ali svakako moram spomenuti ovo: Sve što trebamo možemo si dati sami i sve je u nama, ništa ne trebamo tražiti izvana. Ta spoznaja mi je bila jako oslobađajuća.

Hvala ti na svemu, puno te volim, drago mi je da sm dio ove naše grupe,i sretna sam i svoja ja koja odabire biti sretna sada.” S.A.

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznaka:
Opis

Opis

“Sretna i Svoja ja” je sveobuhvatni online program u trajanju 18 sati koji uključuje edukaciju, duboki transformacijski rad i rad na poboljšanju kvalitete života. Ovo je moj autorski program koji je nastao kao kruna svih mojih životnih i poslovnih iskustava s divnim i moćnim ženama koje sam susretala na svom putu, mojih uspona i padova te rješenja koja su me dovela do sadašnje točke u životu, gdje sam ispunjena, svoja i sretna i po vlastitim kriterijima, moćna.

Paket uključuje osim snimki u trajanju 18 sati i priručnik na 77 stranica koji je sinopsis svih predavanja sa uključenim osobnim transformacijskim procesom jedne od članica.

Na online edukaciji obrađeno je 8 ključnih transformacijskih tema:

 1. Zdravlje i odnos prema sebi

 2. Obiteljski odnosi

 3. Posao i razvoj karijere

 4. Ljubav i partnerski odnosi

 5. Prijateljstvo i druženje

 6. Slobodno vrijeme i kreativnost

 7. Duhovnost i osobni razvoj

 8. Novac i obilje

Program je namijenjen prije svega ženama i to onima koje:

 •  odabiru ulagati u osobni razvoj

 •  odabiru unaprijediti svoj život

 •  nalaze se na životnoj ili poslovnoj prekretnici i traže jasnoću odlučivanja

 •  vjeruju da zaslužuju sreću i odlučile su je živjeti u potpunosti bez straha