Uncategorized

Zadovoljna, Ispunjena i Sretna Ja – 5D rješenje za 3D probleme

Zadovoljna, Ispunjena i Sretna Ja!

 

Online program – zoom platforma

5 modula u trajanju 2 sata

utorkom od 25.04. do 25.05.2023.

Neka vaš Život procvjeta!

Ovo je program u kojem prenosim 5D rješenja za 3D izazove u životu. Sama sam se koristila njima i sve svoje izazove, štogod pokušavala učiniti, nisam mogla riješiti, dok ih nisam počela rješavati iz razine više svijesti, unutarnjeg mira i povezanosti sa svojom dušom. Program je praktičan, spoznajni i teoretski i prilagođen grupi žena koje u njemu sudjeluju. Za dosadašnje grupe žena program se pokazao duboko transformativan i iscjeljujuć, te ga kao simbol kvalitete želim ponuditi onima koji osjete da žele živjeti svoj život ispunjene i zadovoljne.

“Uz ovaj program kroz koji prolazimo svakodnevno osvještavam mnoge situacije, od odnosa sa kolegicama na poslu, odnosa sa suprugom, a danas nakon tvojeg videa sam osvijestila jednu veliku temu u našem životu.” V.H.

Ono što sam spoznala kroz protekle godine je da ne možemo nikoga ništa naučiti, ukoliko nismo utjelovili ono što želimo ljudima prenijeti, odnosno ako to u praksi i ne živimo. Teme koje ćemo obraditi u programu su teme koje živim kao Sretna, Ispunjena i Uspješna osoba i zato imam integritet stati ispred vas i kroz svoje biće vam prenijeti suštinu navedenih tema. Teme koje ćemo obraditi sam morala savladati praktično kroz život, te prenosim ne samo teoretsko i iskustveno znanje, nego i jasan put i korake na njemu!

Model nježne, ali duboke i sveobuhvatne transformacije je online program koji uključuje edukaciju, duboki transformacijski rad, povezivanje sa svojim sopstvom i suštinom, kao i povezivanje s drugim ženama na istom putu.

Radit ćemo koristeći se znanjem, iskustvom, energijom, intuicijom i spoznajom, šireći okvire uma i jačajući polje srca.

Po završetku programa, uvjerena sam da će vaši potencijali procvjetati, da će vam se otvoriti duboki uvid u kreativnost koju nosite od rođenja te da ćete svoje sposobnosti moći cijeniti na potpuno drugačiji način, pun duboke ljubavi prema sebi i sreće koja je posljedica ispunjenog života.

Ovo je moj autorski program koji je nastao kao kruna svih mojih životnih i poslovnih iskustava s divnim i moćnim ženama koje sam susretala na svom putu, mojih uspona i padova te rješenja koja su me dovela do sadašnje točke u životu, u kojoj svjesno živim i kreiram svoj život i nisam žrtva okolnosti, nego stanjem svoje svjesnosti transcendentiram okolnosti koje me ograničavaju u one od kojih se širim.

Na online edukaciji prolazit ćemo kroz 5 ključnih transformacijskih tema:

 1. Zdravlje i odnos prema sebi bez čega nema ostalog (25.04.2023.)

 2. Ljubav, obitelj i partnerski odnosi kao nektar života (02.05.2023.)

 3. Posao i razvoj karijere kao naše ostvarenje (09.05.2023.)

 4. Duhovnost i osobni razvoj kao suština postojanja (18.05.2023.) – četvrtak

 5. Novac i obilje kao energija i realizacija (25.05.2023.)

Sudionice programa očekuje:

 • Trajni online edukacijski materijal

 • Mogućnost praćenja edukacije iz udobnosti ureda ili doma

 • Whatsup grupa i podrška za vrijeme trajanja tečaja

 • Dodatni sadržaji tijekom online susreta po potrebi članica u vidu vrlo kvalitetnih sadržaja i znanja koje ću podijeliti iz svoje bogate arhive materijala to je bonus koji je nemoguće predvidjeti, ali cijene nema, jer kad dijelim, dijelim raskošno

Program je namijenjen:

 • Ženama koji žele ulagati u osobni razvoj

 • Ženama koje žele unaprijediti svoj život

 • Ženama koje žele živjeti iz utjelovljene ženske energije

 • Ženama koje se nalaze na životnoj ili poslovnoj prekretnici

 • Ženama koji znaju da napokon zaslužuju sreću kroz moćnu transformaciju…

Online edukacija se sastoji od 5 online modula u trajanju od 2 sata koje možete pratiti uživo u trenutku održavanja, ali i naknadno koliko želite. Za sudjelovanje u edukaciji je potrebno samo kliknuti na dostavljeni link. Vrijeme održavanja je utorkom s početkom u 19 sati, a datumi su navedeni kod svake teme.  Počinjemo 25.04., a završavamo 25.05.2023.

Cijena programa:

150 EUR / osobi

U cijenu je uključena online edukacija, trajna dostupnost online sadržaja, dodatna literatura i snimci, sudjelovanje u whatsup grupi.

Informacije i prijave:

Putem e-maila putpremasebi@gmail.com

Svjedočanstva:

“Želim vam se iskreno zahvaliti iz srca sa par rečenica.
Na zadnjem modulu ste nam poslala radionicu za obilje. Danas sam napravila vježbe i hvala vam što ste me doveli do meni jedne od največih spoznaja.
Doma smo se uvijek šalili na račun mene u smislu “Vidjet ćeš kad dobiješ dijete koje će biti ista ti (Bila sam naporno dijete).
Danas sam spoznala, kad sam radila sa svojim unutarnjim djetetom da ako dobijem dijete koje će biti kao ja, da je to nešto najljepše što mi se može dogoditi.Ne znam riječima opisati koliko sam puna i sretna i koliko mi to znači.”

“Preko mene u mojoj obitelji se događaju velike promjene a ponajviše jer sam ja sretna sada. Nakon modula – posao, događaju se nevjerojatne promjene na tom polju, svakodnevne. Opuštam stara uvjerenja kroz vježbu- alfa stanje. Hvala do neba”

“Hvala ti puno, puno na ovom seminaru.

Ne mogu ti opisati koliko mi se srce, odnosno duša otvara samo slušajući sve što govoriš. Doslovce osjećam olakšanje kad si kažem da mene moja duša voli. Ta rečenica mi je totalno otkriće.

A naočigled se mijenjaju i odnosi u obitelji, na bolje naravno. Možda je to samo slučajnost, ali ja ću vjerovati da je to zbog svih ovih lijepih stvari koje ovdje čujem i koje me očito mijenjaju.”

“Draga Bojana, toliko toga si dala i svaki put još nešto i svaki put se sjetim da je i sam ovaj program dar…”

“Spoznala sam važnost zahvalnosti, kako sam prije sve uzimala zdravo za gotovo, sada znam sve više cijeniti, i ono što imam, ali i ono što jesam. Prije o tome nisam ni razmišljala. Hvala ti na tome.

Zatim sam spoznala da stvari nisu onakve kakve nam to um prezentira, niti da sve što nam se događa moramo logički razumjeti. Npr. shvatila sam da bi bila sretna, prvo se trebam osjećati sretno, pa ću biti još sretnija, a prije sam mislila, da mi se treba nešto lijepo dogoditi, da trebam nešto lijepo osjećati, ili nešto lijepo dobiti, da bi bila sretna (dobro, i to me čini sretnom, ali samo nakratko), ali sada znam (ispravi me ako griješim) da je sreća u nama i da je ne trebamo tražiti izvana, kao ni ništa drugo. ,….”

“Što se tiče narcisa, tek sam nedavno osvijestila da sam odrasla s jednim, a očito i nažalost prenijela neke obrasce ponašanja prema nekim osobama, iako ih ja do sada nisam tako vidjela. No, zato ste mi pomogli u suoćavanju i s tim dijelom i hvala vam na tome.”

Related Posts

2 thoughts on “Zadovoljna, Ispunjena i Sretna Ja – 5D rješenje za 3D probleme

 1. Marija napisao:

  Draga Bojana,pre svega želim da ti iz srca zahvalim za sve što smo prošli zajedno kroz ovu radionicu.Sada kada sve skupa sumnjam za ovu radionicu prva mi je pomisao NEZNOST kroz samo par nedelja si nam pokazala kako možemo probuditi ženu u sebi i ono najvrednije da počnemo biti nežne prema toj ženi i iz nežnosti delovati kroz život i pristupiti rešavanju problema.Svakom bih preporučili da prodje kroz ovaj program jer je stvarno nešto što se treba doživeti. Hvala

 2. Antonela napisao:

  Drage žene,

  ova radionica doista budi ženu u nama i vodi prema dubljoj povezanosti s dušom i cijelim kozmosom. U samo nekoliko tjedana dobiju se temelji za novi i bolji život, a osvještavanje i povezivanje sa ženskim principima doslovno iscjeljuje naše biće. Od srca preporučujem 🌹

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)