BLOG, MOJI TEKSTOVI

Vrijeme za anđeoske poruke i osho zen analizu

slika anđela

Polagano se približavamo periodu u godini kad zbrajamo što nam je godina donijela ili oduzela. Kad kažem oduzela, mislim prvenstveno na iluzije i ono što nam nije bilo potrebno, jer nikada ne gubimo ono što nam je doista potrebno, barem ne dugoročno ili bez dubokog i vrlo moćnog razloga.

To je vrijeme u kojem je dobro zamoliti svoje duhovne vodiće, anđele ili mudrost zena da nam ukažu na ono što je završilo i pokažu što nam se slijedeće pojavljuje na horizontu.

U tom smislu, podsjećam vas da radim godišnje, rođendanske ili problemske uvide kroz osho zen tarot ili/i anđeoske simbole, u pisanoj formi na 3-5 stranica, što je vrlo lijepa mogućnost dubljeg uvida ili lakšeg prolaženja kroz određene situacije koje bi nam kroz nerazumijevanje njihove svrhe, smisla ili suštine, činile puno više problema.

Obzirom da sam prošle godine imala puno upita i analiza, ove godine primam predbilježbe nešto ranije kako se ne bi desilo da netko ne ostane bez svoje analize do kraja godine.

Od nedavno u suradnji sa Sensaklubom odgovaram i na pitanja čitatelja konzultirajući se Osho zen tarotom, te na ovom linku možete vidjeti kako otprilike izgleda odgovor na jedno pitanje.

Više info: osho zen tarot, anđeoski simboli.

Za daljnje info, molim pitajte na osobnisvemir@gmail.com

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)