RADIONICE UŽIVO

VIKEND ČAROLIJA U NETAKNUTOJ PRIRODI ZA 8. MART – ISPUNJEN ŽIVOT&OBILJE&LJUBAV

VIKEND ČAROLIJA U NETAKNUTOJ PRIRODI

08.03.2024. – 10.03.2024.

TREE ELEMENTS, LUKSUZ U ŠUMI, U BLIZINI RIJEKE KORANE KOD SLUNJA

BOJANA & MARIJO SVALINA

ISPUNJEN ŽIVOT & OBILJE & LJUBAV

Ovu objavu pišem na našu godišnjicu braka. Krajem prošle godine, kad sam se zapitala što mogu uvrstiti u svoj život da bude još ljepši i ispunjeniji, bilo mi je potpuno jasno da su to putovanja na destinacije koje su mom srcu mile i druženje sa divnim ljudima koji hrabro koračaju putem prema sebi.

Ovaj je vikend retreat odgovor na moju namjeru i odluku. Pronašla sam predivno mjesto u netaknutoj prirodi u blizini Slunja, nedaleko od Zagreba, a dobro povezano sa drugim krajevima. I ne radi se samo o mjestu, nego o snovima. Ivona, vlasnica čarolije pod nazivom Tree Elements, pokrenula je priču u koju vjeruje i koja ju motivira. Mlada je to žena, a u velik se podvig upustila i iz duše mi je drago što na ovaj način podupirem i njezinu viziju.

Smisao ovog vikenda u prirodi je opuštanje, povezivanje sa prirodom i samim time i sa samim sobom, druženje sa sličnim ljudima, osvještavanje svog bića kroz zanimljive i duboke konstelacijske vježbe, praćenje sinkroniciteta u prirodi, te otvaranje dubokih tema kroz razgovor tijekom vremena kada nećemo biti u prirodi.

Suprug i ja imamo strast prema životnim temama i tragaoci smo ključeva za jednostavnost življenja. Obožavamo prirodu, obitelj, prijateljstvo, suradnju, životinje, ljubav, … obožavamo život. Koliko smo slični, toliko smo i različiti i primjer smo kako ljubav uvijek nađe put i način da od svog života kreiramo najbolje.

Simbolično je da je ovo vikend druženje za 8. mart i nije slučajno. Žene su stubovi obitelji, a samim time i društva. Žena je duboko povezana sa prirodom i upravo ta povezanost ženi daje mudrost i nadahnuće, da njima gradi svoj život i sve što njime dotakne.

Ovo je moj poklon meni kao ženi, ali i poklon svima nama koji osjećamo da nam je vrijedan, jer ćemo si pokloniti prirodu, dobro društvo, prijenos iskustva i znanja, te nadahnuće za dalje.

Zovemo vas da nam se pridružite i provedete čaroban vikend u prirodi uz nas dvoje i još neke ljude koje će ovaj poziv dotaknuti.

SMJEŠTAJ:

5 drvenih kuća, grijanje iz zemlje kroz dizalice topline, luksuz u prirodi:

  • 3 drvene kuće iznad zemlje – veliki bračni krevet na galeriji i veliki kauč na razvlačenje u prizemlju, kuhinja sa blagavaonicom i dnevnom sobom i terasa – smještaj 6 ili 12 osoba

  • 1 kuća na zemlji sa dvije spavaće sobe od koje svaka ima svoju kupaonicu na katu kuće i ogromni dnevni boravak sa kuhinjom i blagavaonicom u prizemlju gdje će biti mjesto druženja dok nismo vani – smještaj 4 osobe

  • drugi vanjski sadržaji

Kliknite na link sa slikama smještaja!

Prilikom uređenja se vodilo računa o prirodnim elementima i luksuzu koji ne remeti sklad prirode, a povezuje čovjeka sa samim sobom i ljepotom života.

Raspon broja ljudi: od 10 do 16 maksimalno!

CIJENA:

Cijena uključuje radionicu i edukaciju (vježbe iz sistemskih konstelacija, razgovor na temu ljubavi, obilja i života, Osho zen savjetovanje, intuitivno praćenje sinkroniciteta kroz boravak u prirodi), te boravak u smještaju.

Cijena ne uključuje hranu, prijevoz i osobne troškove.

Moguć je dogovor o prijevozu.

Kuhanje je moguće zajedničko u kući sa velikom kuhinjom ili u svakom apartmanu, te je za sve otvorena mogućnost dogovora.

Cijena za četiri osobe u apartmanu sa radionicom: 260 EUR / osobi

Cijena za dvije osobe u apartmanu sa radionicom: 400 EUR / osobi

Cijena za dvije osobe u sobi:                                   350 EUR / osobi

DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE:

E-mail: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)