BLOG, MOJI TEKSTOVI

Uloga korijenja

drvo

Pročitajte nešto više toga o ulozi prve čakre u našem životu, te koliko je bitno da buduće majke i roditelji općenito budu uravnoteženi i zreli ljudi, jer time odgajamo cjelovitu, odgovornu i neovisnu djecu.  Iako i “dobro i zlo” nečemu služe, dobro može prevladati samo tako da sami krenemo od sebe i svojih uvjerenja, emocija, trauma, … čijim rješavanjem postajemo osobe koje žive svoju svrhu i smisao i time djeluju na svoju okolinu i svijet u kojem žive.

http://blog.vecernji.hr/bojana-benovic/2013/11/22/uloga-korijenja/

Ujedno koristim ovu priliku da vas podsjetim da još uvijek primam prijave za izradu godišnjih Anđeoskih poruka, a koja će vam dati odgovor na slijedeća pitanja:

1.    Odakle dolazite, što je bila tema Vašeg dosadašnjeg učenja, što ste već naučili?

2.    Gdje ste sada i što je tema Vašeg sadašnjeg učenja?

3.    Što je slijedeći korak i koja će se tema učenja otvoriti?

4.    U čemu je Vaša prepreka?

5.    Odakle Vam dolazi pomoć i koji Vam anđeo pritom pomaže?

6.    Što Vam je cilj, kao i cilj Vašeg sadašnjeg procesa učenja?

7.    Koji Vam anđeo pomaže postići cilj sadašnjeg procesa učenja?

Više o Anđeoskim porukama možete pročitati ovdje.

Koristim ovu priliku zahvaliti se svima koji su naručili moje CDove i na svim povratnim krasnim porukama. Svi koji ih još nisu naručili, a željeli bi, dobro su došli, naručila sam dodatnu količinu ohrabrena početnim narudžbama i interesom. Više o CDovima možete pročitati ovdje.

Idući tjedan ću objaviti raspored aktivnosti za prosinac, te pozivam sve koji još nisu da se predbilježe na newsletter u desnom kutu početne stranice, kako bi mogli redovno dobivati sve moje obavijesti. Svima koji se prijave na newsletter, ako to žele, poslati ću mailom e-knjigu “Otla princip”, samo mi svoju želju morate poslati na e-mail osobnisvemir@gmail.com.

Ugodan vam i lijep vikend.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)