SNIMLJENI PROGRAMI

TRANSFORMACIJA ŽIVOTA

Transformacija života je proces koji možete raditi samostalno ili ga primijeniti u radu sa drugim osobama. U tijeku jednog procesa, koji traje otprilike pola sata, u stanju ste transformirati do 8 neugodnih događaja ili trauma iz svog života, te se osloboditi ograničavajućih uvjerenja koja ste kroz ta iskustva sakupili. Kako naš život i većina uvjerenja uglavnom počivaju na četrdesetak neugodnih iskustava, dovoljno je obaviti 4 do 5 procesa transformacije kako bismo u potpunosti uklonili ono što nas SADA sputava. Obzirom da proces zadire u dubinu, te djeluje još neko vrijeme nakon njega, ne preporuča ga se raditi češće od jednom mjesečno. Prije je materija bila gušća, pa je vrijeme između procesa trebalo biti i dulje. Nakon svakog procesa bit ćete slobodniji, kreativniji, mirniji, sretniji, radosniji i sposobniji kreirati svoj život po svojoj mjeri. Odbaciti ćete nepotrebni i ograničavajući teret prošlosti i otvoriti se za kreiranje potpuno drugačijih iskustava, zasnovanih na svjesnom, a ne podsvjesnom djelovanju. Proces od srca preporučam svima koji su spremni otpustiti prošlost, emotivne blokade, traume, podsvjesna ograničavajuća uvjerenja i postati kreatorima vlastite stvarnosti.

Dosad sam proces radila tijekom individualnih susreta ili sam ga podučavala kroz radionice. Sada ga možete raditi i sami ili u paru, u udobnosti vlastitog doma, jer sam ga u potpunosti objasnila i snimila.  Uz snimljeni materijal, nalaze se i pisane upute. Proces je jednostavan, iako vrlo moćan i može ga raditi svatko, pod uvjetom da to želi. Radi se o duhovnoj alkemiji, koja ima snagu i moć neugodna životna iskustva “transformirati”u neutralna ili pozitivna. To ne znači da će neugodno iskustvo biti izbrisano, jer to nije moguće, ali će sav negativan, svjesni i podsvjesni naboj, koji ste kroz njega sakupili, biti otklonjen i imati ćete potpuno drugačiju percepciju tog iskustva. Obzirom da smo mi kreatori naše stvarnosti, a da se ona kreira kroz našu percepciju i naše programe, otklanjanjem programa i pozitivnom percepcijom, u stanju smo kreirati potpuno drugačija iskustva.

Da bih učinila ravnotežu “čišćenja” i kreiranja, snimila sam i nekoliko procesa manifestacije i kreiranja, koje sam i sama koristila. Ti su procesi poklon i bonus za sve koji se odluče za transformaciju. Volim nagrađivati i poticati one koji su na putu osobnog razvoja, zato što svaka radosna i prošlošću neopterećena duša svojom vibracijom utječe i na duše kojima je okružena.

 

Transformaciju života možete naručiti putem e-maila putpremasebi@gmail.com ili ga kupiti u web shopu. Cijena je 300 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)