BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Tjedna Anđeoska poruka 23.05. – 29.05.2016.

Anđeo za mir i lakoću – Težim miru i lakoći jer ja sam sklad!

Kako vam ovo zvuči “ja sam sklad!”? Osjećate li to kao svoju unutarnju istinu ili kao nešto što nema veze sa istinom ili je jako daleko od vas? Sve što god osjetili, vaša je istina! Ako osjećate da ste sklad, onda jeste. Ako osjećate da niste, onda niste!
Ako mislite da mir, lakoću i sklad trebate zaslužiti i to je onda vaša istina. Ako mislite da ih trebate mukotrpno naći – i to je vaša istina. Štogod mislili ili osjećali, život će vam pokazati da ste u pravu.

Međutim, ima jedna dobra vijest. Na svoje misli i osjećaje možete utjecati. Možete ih odabrati, kreirati, vizualizirati, usmjeravati,… jer vi ste kapetan svog broda, vi ste kreator svog života.

Kako možemo osjetiti da smo sklad? Lako. Na kraju ovog teksta vam stavljam 1-minutni video podsjetnik, sa samo jednim pitanjem i samo jednom uputom. Pogledajte ga, vjerujem da će vam koristiti.

Na tu temu sam snimila jutros još jedan video, Anđeli su me valjda vodili da ga snimim, jer tema mi je došla iznenada, kao što uvijek iznenada dolaze poruke Anđela. Tada još nisam znala da je Anđeo za mir i lakoću ovaj tjedan sa nama. No, on je znao pa mi je prišapnuo na svoj način.

Kada živimo u lakoći, onda dobivamo poruke nesvjesnog na različite načine (uvijek ih dobivamo, samo ih ne čujemo kada smo u grču) i bez opiranja ih slijedimo i poslije se čudimo i uživamo u sinkronicitetima koji nam se događaju a donose nam još više sklada i lakoće.

Kada živimo u lakoći, onda prihvaćamo sve ljude oko sebe, nismo niti kritični, niti samokritični, ne dopuštamo da nam drugi natovaruju svoje probleme, nismo perfekcionistički nastrojeni, nemamo potrebu za kontrolom, ne težimo skladu pod svaku cijenu (jer znamo da je sklad i u prividnom neskladu), nemamo osjećaj zgrčenosti, ne osjećamo vapaj za ljubavlju kao niti za ničim drugim, slobodno dišemo i komuniciramo, nemamo pretjerane reakcije, ne prejedamo se, ne osjećamo teret života, nemamo osjećaj nedostatka vremena, ne muče nas materijalne brige,…. i tako mogu do sutra.

Kada imamo problem sa lakoćom življenja, to nam na fizičkoj razini često ukazuju bolna ramena, probadadanje u srcu ili srčana oboljenja, problemi sa plućima i alergijama.

Sjetite se da ste lakoća ili ako se još niste sjetili, povjerujte meni i dajte si priliku jedan dan živjeti lakoću, odnosno reći sebi “Zašto je moj život prepun lakoće, mira i sklada?” Odlučite samo jedan dan svjesno svemu dozvoliti da bude, ne opirati se ničemu, nego samo zahvaljivati na tome što vi jeste, vi postojite, što je život sklad i lakoća i što ste vi sklad i lakoća. Na kraju dana osjetite je li taj dan bio nešto drugačiji od drugih. Ako je, ako ste uživali u njemu, onda nastavite isto sa idućim danom.
Budite ovaj tjedan, samo ovaj tjedan – svjesno – lakoća. Za dalje će se pobrinuti vaša vibracija.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)