BLOG, MEDITACIJA I VIZUALIZACIJA, MOJI TEKSTOVI

Tehnika vizualizacije

Ima mnogo tehnika vizualizacije i svaka djeluje ako u nju vjerujemo. Radila sam mnoge, različite u različitim fazama života. Tražeći danas u kompu materijale za jednu mladu ženu, pronašla sam skriptu koju sam napravila za svoju prvu radionicu 04.10.2011. pod nazivom Hram u meni. Bilo je to divno vrijeme u kojem sam uživala u svakodnevnom manifestiranju jer mi je manifestiranje još bilo relativno svježe pa sam ga bila “gladna”. S vremenom se ta glad smanjila, jer sam u međuvremenu naučila da su sva znanja i sva moć u nama i da nam ne trebaju za ništa tehnike, jer smo sa svime opremljeni.

To ne znači da nam tehnike uopće ne trebaju. One su nam itekako potrebne, posebno na početku našeg puta prema sebi, kao i u fazama tog puta kada zaboravimo tko smo, kojim putem kročimo i koju moć koju smo zadobili rođenjem nosimo u sebi. Ustvari je život ciklus involucija (zaborava) i evolucija (prisjećanja). Ne možemo saznati ništa što već ne znamo, uvijek se samo prisjećamo svih svojih znanja.

Danas sam na Večernjakovoj blogosferi napisala blog u kojem opisujem vizualizaciju koncentričnih krugova, koja je vrlo pitka i jednostavna, a djeluje. Pročatajte više o toj vizualizaciji na ovom linku.

Ujedno koristim ovu priliku da vam stavim i link na Meditaciju za energetsko usklađivanje, koja je još jedna od kratkih meditacija koju sam vam snimila, kako bi se mogli brzo energetski napuniti u ovo brzo i užurbano vrijeme.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)