BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Tehnika disanja za izbacivanje bijesa

Jeste li ikada bili u situaciji da niste smjeli ili bili u prilici izraziti svoju ljutnju ili bijes? Nekako mislim da takvih sretnika na svijetu nema i da svi mi u sebi nosimo more bijesa. Neki misle da nisu nikada bili bijesni, ali kad ih pitate kako se najčešće osjećaju, kažu da su često tužni ili depresivni. Tuga i bijes uvijek idu zajedno, nema jednog bez drugog. Depresivne su uglavnom osobe prepune potisnutog bijesa kojeg nikada nisu imale priliku ili mogućnost izbaciti iz sebe.

Bijes je emocija koja je jako štetna za naše tijelo i uzrokuje velik broj bolesti, od najlakših poput glavobolje do teških srčanih oboljenja, dijabetesa, karcinoma,… Ako zbog ničega drugog, onda barem zbog prevencije zdravlja ili u slučaju da već jeste kronično bolesni, trebalo bi ga se osloboditi.

Postoji puno načina za izbacivanje bijesa i svaki je dobar. Međutim, malo je tehnika koje su učinkovite kod baš dubokog i začahurenog bijesa. Tehnika disanja koju vam objašnjavam u ovom videu je jedna od najboljih koje poznajem. Sa sigurnošću djeluje i to poput čepa na boci prvoklasnog šampanjca. Kad čep izleti, daleko ga se čuje, ali i sadržaj do kojeg nakon toga možemo doći je divan. Oslobođeni od bijesa ostajemo predivni i slobodni mi.

Pogledajte i svakako napravite vježbu, nećete požaliti. Potrebno vam je svega 3 do 5 minuta da oslobodite svoje postojanje nepotrebnog tereta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)