BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Tajna uspješnog manifestiranja koju mnogi ne znaju

Kao što su sve velike stvari jednostavne, tako je i ova mala tajna jednostavnija da ne može biti jednostavnija, a mnogi je ne znaju. Ustvari to nije niti tajna, ali obzirom da mnogi majstori manifestacija to ne znaju, tako je zovem. Vrlo je logično i prirodno pa je to valjda utoliko veći razlog zašto mnogi to ne znaju. Ljudi vole komplicirati jer im se tada čini moćnije i vrijednije. Puno puta nismo u stanju vidjeti jednostavno jer nas je strah da je to previše očito pa onda samo po sebi ne može biti uspješno.

Ukratko, “tajna” uspješne manifestacije je u tome da manifestiramo prvo uključeni kroz svoja osjetila. To vam je kao da zamislite da stojite na vrhu nebodera od 100 katova i da vam netko kaže da skočite. Probajte zatvoriti oči i doživjeti iz sebe kako izgleda stajati na vrhu takvog nebodera, osjetite visinu, vidite sićušne ljude, pogledajte oblake, poslušajte zvukove i sve svoje fizičke osjete. Vjerojatno će vas obliti znoj, srce će vam iskočiti iz grudi, noge će vam otkazati poslušnost…. Ukratko, osjećat ćete paniku. I pritom naravno nećete vidjeti sebe kako stojite na vrhu nebodera. Samo ćete se osjećati. Doživljaj je vrlo jak.

Sad nakratko otvorite oči da se odvojite od tog doživljaja i onda ih opet zatvorite i zamislite da tu istu scenu gledate na platnu ispred vas. Gledate sebe kako stojite na vrhu nebodera. Osjetite što pritom osjećate. Sigurno doživljaj nije toliko jak kao da doista stojite na vrhu nebodera. To se zove isključeno manifestiranje.

Kada se uključiti i zašto i kada se isključiti i zašto poslušajte u ovom kratkom videu.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)