ANĐEOSKI SIMBOLI, BLOG, MOJI TEKSTOVI

Što Anđeli imaju reći za godinu pred nama

arhanđeo rafael

Već nekoliko godina pišem Anđeoske poruke za one koji žele saznati što im Anđeli i Arhanđeli poručuju u narednom periodu života. To je svojevrsno kanaliziranje i razgovor sa Anđelima koje ne mogu raditi onda kada poželim, nego  kada osjetim da je pravo vrijeme. Pišući poruke nalazim se u posebnom i divnom svijetu Anđela i iz mene teče bez da sam svjesna što teče. Anđeli sami pokreću moje prste i stanu onda kada je dovoljno. Nikada ne čitam što napišem nego odmah šaljem, jer me život podučio da nemam što korigirati one koji znaju bolje od mene. Čak i gramatičke greške su prisutne sa razlogom, koliko god bi moj ego volio da ih nema.

Prije nekoliko tjedana sam htjela po inerciji napisati poziv za poruke, međutim nešto me spriječilo u tome. Pustila sam da se ideja slegne u mom srcu i da mi Anđeli pokažu što trebam i trebam li uopće išta učiniti. Odgovor je došao, poruke trebam pisati i dalje.

Inače, pisanje poruka me na nekoj razini pomalo i plaši, jer povratne informacije onih za koje ih pišem su uglavnom “vau, pa kako znaš”. Ja ne znam, Anđeli govore kroz mene. Strah me toga što ću vidjeti i hoću li znati to ispravno interpretirati i uvijek svakoj poruci prilazim sa strahopoštovanjem. Međutim, uvijek, ali baš uvijek me Anđeli razuvjere i preuzmu pero iz mojih u svoje ruke. Ta igra sa njima me veseli, koliko i plaši, jer mi uvijek ispočetka poručuju da se samo trebam opustiti i prepustiti, da uvijek bude sve onako kako treba biti.

Ako želite dobiti svoje uvide i poruke, javite se na mail osobnisvemir@gmail.com. Svi dosadašnji klijenti imaju popust 50 kn, a novi plaćaju punu cijenu. Plaćanje se vrši prilikom narudžbe, a očitanje dolazi mailom u narednom periodu. Ponekad dođe odmah, a ponekad se čeka neko vrijeme – ovisno o tome kada dođe najbolje vrijeme za vašu poruku.

Novost je da možete poslati i neko vaše pitanje na koje želite odgovor i ako Anđeli žele, dati će vam odgovor kroz očitanje. Često neka pitanja ne trebaju biti odgovorena pa zato kažem da ću na njih odgovoriti samo ako Anđeli tako odluče. Pritom je važno znati da je i ne-odgovor često odgovor.

Više o porukama i Anđeoskim simbolima možete pročitati ovdje.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)