BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Smisao pogreške

Jučer sam dobila poruku jedne krasne mlade dame koja me motivirala da i dalje slušam svoje srce i nastavim činiti ono što činim. Naime, u posljednje vrijeme meditiram daleko više nego obično jer radim na nekim projektima na kojima mi je potrebno duboko povezivanje sa samom sobom. Posljedica meditacija i dulje povezanosti sa sobom tijekom dana, je gotovo nepresušna kreativnost i inspiracija. Ideje mi samo frcaju, a sve što vidim, čujem ili dotaknem me asocira na nešto. Iz tog razloga češće snimam videa, kako bih zabilježila neke od tih inspirativnih trenutaka. Jučer sam pomislila kako sam videima pretjerala i dosadila svima. Pritom sam se osjećala nelagodno. I bingo. Dođe poruka te divne mlade žene koja je tražila još videa. Zamislite, ja mislim (ego, koncept nekog uvjerenja) da ih je previše, a duša mi se vrlo brzo javi kroz mladu damu i kaže “ma, snimaj miško”.

Ustvari je nebitno je li previše ili nije, bitno je samo da slušam svoju dušu i radim ono što mi ona kaže. Čak i da je “previše” greška, pa i to je učenje. Kroz “pogreške” učimo i postajemo najbolja verzija sebe. Kroz pogreške rastemo. Zato pogreška nije pogreška, nego “još jedan pokušaj da nešto naučimo najbolje moguće”. Ili, još bolje, pogreška je put do rješenja.

Kada ćete tu istinu usvojiti unutar sebe, nećete se više bojati novih početaka, pogrešaka, kritike drugih ljudi, neuspjeha, … jer ćete znati da je to samo put do onog prema čemu idete – najboljoj verziji sebe. Ako imate malenu dječicu, još je važnije da osjetite tu vibraciju unutar sebe, jer ćete je prenijeti i na njih. Na taj način oni neće imati problema sa školom jer se neće bojati pogrešaka. I ne samo sa školom, nego niti sa životom.

Pa poslušajte ovaj kratak video o RJEŠENJIMA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)