Uncategorized

ŠKOLA TRANSFORMACIJE

 

PROGRAM DUBOKE OSOBNE TRANSFORMACIJE I OSPOSOBLJAVANJA

ZA TERAPEUTA

“Put prema sebi by Bojana Svalina”

Želite li i vi napisati pismo poput ovog?

Draga Bojana,

u program škola  transformacije krenula sam bez ikakvih očekivanja i pretpostavki,  a rezultat je bio čaroban.  Ne mogu naći dio koji mi je više služio od nekog drugog, jednostavno splet svega što si nam prenijela bilo je transformirajuće baš zato jer si to činila intuitivno onako kako si osjetila u datom trenutku. To je (po meni) tvoj najveći dar i čarobna formula za rast svih koji pronađu put do tebe. “

 

Program je izrađen na temelju višegodišnjeg istraživanja, učenja, rada sa mnogobrojnim klijentima, kroz iskustva održavanja radionica i seminara, predavanja, pisanja članaka i knjige, kao i primjene i življenja naučenog i spoznatog u vlastitom životu. Program nije namijenjen početnicima, već se podrazumijeva da su se kandidati već susreli sa određenim tehnikama i pojmovima iz područja holistike, duhovnosti i samorazvoja, da su otvoreni za nova znanja, spremni raditi i iskusiti više nego “obični” ljudi, imaju želju “pomagati” drugima i širiti dobiveno znanje, te da imaju prirodne predispozicije za terapeuta iz područja transformacije i prirodnog iscjeljivanja.

Opći cilj osposobljavanja

Opći cilj osposobljavanja je, osim vlastite transformacije i procesa kroz koje ćete osvijestiti i otpustiti duboke podsvjesne programe i obrasce, naučiti primijeniti to znanje za rad sa klijentima. Kandidat će se kroz program osposobiti za prijem klijenata i uzimanje anamneze po izabranoj metodi. Upoznat će različite koncepte iscjeljivanja i transformacije obrazaca i uvjerenja, znat će razlikovati različite pristupe, naučit će prepoznati energetski sistem čovjeka (energetsko polje, energetsko središte) i smetnje energetskih protoka, prepoznavati znakove odaziva organizma na energetsku terapiju, naučiti pripremiti klijente za terapiju, naučiti odlučivati o načinu i odvijanju terapije, upoznat će osjećaje i rad sa njima, prepoznavati prijenos energije, načine razvijanja senzibilnosti, intuicije, usavršit će osobnu pripremu za terapije kroz tjelesne vježbe, meditaciju, opuštanje i koncentraciju. Znati će razlikovati različite pristupe i vladati izvođenjem izabrane metode. Bez obzira hoćete li ikada raditi sa klijentima ili ne, važno je da ćete proći vlastiti proces preobrazbe, nakon kojeg ćete svjesnije, sretnije i ispunjenije živjeti svoj život, te da ćete upoznati osobe poput vas, koje će vam možda biti suputnici i podrška do kraja života.

Opseg – trajanje osposobljavanja

Osposobljavanje će trajati kroz fizička viđenja 70 sati, u što je uključena teorija i praksa. Osim navedenih 70 sati, u program je uključena i aktivacija svjetlosnog tijela u trajanju 20 sati, a što će učesnici učiniti temeljem dobivenih snimljenih materijala kod kuće. Od učesnika se očekuje da u periodu između susreta naučeno prakticiraju, da međusobno izmjenjuju i vježbaju naučene procese te da vrijeme između susreta iskoriste za produbljivanje znanja iz različitih preporučenih izvora.

Vrijeme održavanja:

Osposobljavanje će se održati kroz 5 vikend modula, subotom i nedjeljom od 9.30 do 16.30 sati.

Termini su: 12. i 13.10.2019.; 2. i 3.11.2019.; 7. i 8.12.2019.; 08. i 09.02.2020.; 7. i 8.03.2020.

U slučaju da je neki od termina sporan ili da dođe do nepredviđenih situacija, u dogovoru sa grupom, zakazat će se novi – zamjenski termin koji će odgovarati svima.

Mjesto održavanja:

Svi moduli će se održati u Zagrebu.

Preduvjeti za uključivanje u program osposobljavanja

U program osposobljavanja može se uključiti onaj tko ima predispoziciju kroz prirodne sposobnosti, potpunu predanost učenju i osposobljavanju za terapeuta, te želju i namjeru da dobiveno znanje širi dalje putem terapija, vođenja radionica ili predavanja. Na osnovu prijave, temeljem uvida u biopolje osobe, odlučit ću tko može biti sudionikom ovog programa.

KATALOG ZNANJA:

 • energetski sistem čovjeka (energetsko polje sa energetskim tijelima, čakre,…),
 • razumijevanje sistema čovjeka kao cjeline,
 • zakonitosti skladnog djelovanja organizma na materijalnoj, energetskoj i duhovnoj razini,
 • osnovni uzroci za bioenergetsku neravnotežu i nepravilno djelovanje organizma,
 • upotreba transformacijskih procesa,
 • prepoznavanje energije pomoću senzora na kapcima, EST – energy sensing tehnik (blinkanje) – aktivacija 7. osjetila,
 • kineziološki testovi i njihova upotreba,
 • ulazak u biopolje čovjeka i čitanje informacija,
 • Svjetlosno tijelo – aktivacija svih centara i 30 meditacija
 • Karmička dijagnostika
 • Peat – svatko će integrirati praiskonske kodove kao poseban bonus
 • Aspektika
 • DP4
 • Transformacija života
 • Čišćenje prošlosti i budućnosti
 • Oslobađanje od zaglavljenih identiteta, integracija svjesnih i nesvjesnih sadržaja
 • Proces kreiranja i stvaranja realnosti
 • Putovanje kroz fizičko tijelo, uvid u disbalans i njegove uzroke, te pokretanje postupka samoiscjeljenja
 • Šamansko putovanje sa Ševkom Bajićom u kojem ćemo proći duboki proces spajanja sa Božanskim

 

Oblik provjere znanja:  usmeno i praktično

Kod oba oblika provjere kandidat dokazuje da vlada temeljnim pojmovima i postupcima te sposobnostima povezivanja stručno-teoretskog i praktičnog znanja i razumije ih.

Program sastavila i uredila Bojana Svalina

Prijave i informacije na e-mail putpremasebi@gmail.com

Komentari polaznika:

 

“Škola transformacije je u potpunosti promijenila moj pogled na život i utjecala na moj osobni rast kroz tehnike duhovnosti, samorazvoja, a najviše kroz putovanja uz meditacije kroz koje sam osobno dobila neprocjenjive uvide i odgovore na pitanja koja su me pratila cijeli život …. Spoznala sam tko sam uistinu i time „dobila krila“ za put prema zvijezdama , put  prema istinskoj sreći!

Sada slijedim svoje osjećaje uz povjerenje u svoju dušu i beskrajno sam zahvalna na tome… jer iz dana u dan potvrđujem koliko je uistinu sve energija i sve što se treba događati ,  događa se , ma kako god na prvu to izgledalo… ubrzo se pokaže da se sve događa za naše najveće dobro…

Više se ne opterećujem time što će drugi misliti ako nešto „krivo“ kažem jer sada znam da greške nema, znam istinski tko sam i sve što radim je iz ljubavi i za ljubav … i ne može biti drugačije nego za moje najveće dobro i najveće dobro drugih.

Beskrajno sam ti zahvalna na svemu što dijeliš s nama kroz razne kanale;  radionice, predavanja, youtube kanal…. ali posebno ti hvala na Školi Transformacije koju si oformila kako bi nam još više osvijetlila put prema nama samima ali i potaknula u nama onu dodatnu iskru ljubavi i vjere za rad s drugim dušama.

Školu Transformacije svakako preporučam svim dušama koje znaju da mogu i žele puno više u svom životu ali zbog nedovoljnog poznavanje sebe, različitih životnih iskustava, nametnutih uvjerenja iz djetinjstva,  potrebna im je podrška na putu prema sebi kako bi im se život uistinu transformirao.

Škola će zasigurno svakome , tko je spreman promijeniti svoj život , omogućiti život u lakoći i ljubavi kroz tehnike, meditacije, grupnu razmjenu iskustava a samim time  ostvarenje uspjeha u svakom segmentu i na najbolji mogući način.

 Hvala Bojana tebi , beskrajno ti hvala a žeim zahvaliti i svim dušama (žene moje predivne)  s kojima sam kroz školu trasforamcije spoznala sebe! G.R

 

“Izrazito sam ganuta i već sad mi se plače jer će mi nedostajati naša jednomjesečna druženja. Ne mogu dovoljno opisati koliko su me radovala ta naša druženja i koliko si nam ti pri tome davala sebe, ne štedeći se ni u kom pogledu, nego uvijek sa naglaskom da možeš još. Na samom početku školice, na prvom modulu sam shvatila da nismo svi došli sa istom razinom svijesti i bila sam sa puno pitanja, kojima me um ograničavao ali vrlo brzo sam počela shvaćati da je sve savršeno i da ti imaš veliki dar da prenosiš znanje i mudrost, jer si si dozvolila da budeš sve i ništa u isto vrijeme. “Jedinstvo suprotnosti ” na djelu i kapa dole …nema pogreški, svi smo dobili sve samo ako smo htjeli isključiti stare programe i spustiti se u srčeka.
Prenijela si nam lakoću i da odbacimo svaku dogmu i budemo što više svoje, a što manje tuđe jer u konačnici sve istine nepogrešivo vode ka jednom Izvoru.
VELIKO HVALA !!!” S.K.

 

“Odluka da želim bio dio škole došla je iz dubine mog srca, koje je unatoč mnoštvu znanja i “odrađenih” procesa bilo i dalje poprilično zatvoreno s dosta ljutnje, tuge, straha i zamjeranja zbog zaglavljenosti u prošlosti, a um je vrtio svoje filmove i nametao razne uloge koje sam igrala uvjerena da je upravo to ono što želim. Iz modula u modul, kroz razne procese, uvide, razgovore, meditacije, to se mijenjalo, još uvijek se mijenja i osnažuje me na svim razinama da živim svoju autentičnost, slobodu, ljubav i povjerenje. Za sve ono što bih se nekad “bičevala” jer sam mislila da bi trebalo biti drugačije (isprogramirana razno raznim pravilima i učenjima), sad prihvaćam kao blagoslove i u tome nalazim ljepotu (iako se ego ponekad jako buni), pa makar to značilo da ni ne znam točno što želim raditi, kuda idem i koji cilj želim ostvariti… Dobile smo puno divnih tehnika i “ALATA” :-)))) ali još divnije je s koliko ljubavi, strpljenja, iskrenosti, prihvaćanja i podrške si nas vodila kroz sve te spoznaje i promjene i na tome ti od srca HVALA!!! meni je ova škola najbolji i najvrijedniji poklon koji sam si poklonila!!!” M.Ć.

“Puno sam dobila u našoj školi i vjerujem da ću tek kroz sljedeće mjesece uistinu i vidjeti koliko mi je škola dala i promijenila život. Toliko se osjećam bogatom nakon svega što smo prošle. Tek sad osjećam da sam na pravom putu i da sam vođena. Puno toga je isplivalo na površinu, od toga koliko strahova (još uvijek) nosim u sebi, koliko se kompromitiram i ne živim sebe u svojoj punini. Alati koje sam dobila su mi jako dragocjeni, sada osjećam da si mogu pomoći na razne načine i da imam sve što mi je potrebno da svoj život učinim boljim. Budući da je sve što si nam dala bilo iz Duše, duboko i intenzivno, ne osjećam da smo trebale dobiti ništa manje ni više, već je sve bilo upravo onako kako je trebalo biti. Ništa ne mogu više dodati. Moja ti je Duša duboko zahvalna na svemu, a ja iz dana u dan polako uviđam koliko sam dobila za svoj rast. Ovo je bilo jedno predivno putovanje!!! V.V.

 

“Što se mene tiče, tek s ovim osvrtom na školu, za mene će fizički biti završena tvoja škola. Vrijeme će pokazati što ću napraviti s primljenim znanjem. Nakon što si objavila da organiziraš školu, na prvu sam zaključila: to je za mene i duboki osjećaj da će se sva učenja i saznanja u meni složiti i zaokružiti ponukao me da se prijavim.  Prvog dana na putu do KUĆE ŽIVOTA srela sam dvoje bhakta – posvećenici koji služe s predanom ljubavlju. Za mene osobno, to je bio najbolji znak da sam na dobrom putu. Potvrdilo se da sam djelovala ispravno i iz svog najdubljeg osjećaja. Iz najtišeg mjesta u meni izvirao je najčišći glas.

Ti radi škole, svaki puta dolaziš iz Njemačke a učenice u školi, predivne osobe dolaze iz Osijeka, Dubrovnika, Rijeke, Čakovca,Splita Zagreba i ja iz Siska. Sama imena gradova i njihova udaljenost od Zagreba govore o entuzijazmu i povjerenju u ljubav i znanje koje dijeliš. Prepoznajemo da duša duši pomaže. Važno je osjetiti stanje ljubavi.

Hvala ti što si se prepoznavala u nama i dopuštala da sebe prepoznamo u tebi, da pokažemo ono najljepše u sebi i ono što nam se manje sviđa, hvala ti na pravu da budem i zavidna, hvala ti na jasnom razumijevanju da nema razloga za postojanjem osjećaja krivice, hvala ti na razrješavanju obiteljskih vezanosti, hvala ti na odrađivanju s prošlošću, hvala ti na slobodnom govoru o prihvaćanju religije, hvala ti spoznaji da svi putovi vode prema našoj životnoj svrsi … dugo bih mogla nabrajati zahvalnosti. Ja ću sada, naučeno polako sistematizirati, izabrati što mi u ovom trenutku najviše odgovara za prakticiranje. Dijelit ću naučeno jer tako će se i moje znanje učvrstiti.” LJ.Z.

 

Related Posts

5 thoughts on “ŠKOLA TRANSFORMACIJE

 1. Gordana napisao:

  Poštovana, zanima me da li je prostor u kojem će se odvijati program obuke duboke transformacije prilagođen za kretanje invalidskim kolicima?

  Lp..Goga

  1. putps napisao:

   Nažalost, nije.

 2. Antonela Prusina napisao:

  Poštovana Bojana,
  ja bih pohađala ovu školu iduće godine ako je moguće. Hvala unaprijed na odgovoru.

  Srdačno,
  Antonela Prusina

  1. putps napisao:

   poslala sam vam mail

 3. Klara napisao:

  Pozdrav, hoće li se ova škola odvijati ove godine?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)