ANĐEOSKI SIMBOLI, BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Kako se povezati sa Anđelima

Znate li  kako se povezati sa Anđelima? Želite li to uopće? Vjerujete li u Anđele?

Meni su oplemenili i uljepšali život, a i nebrojeno puta su mi pomogli ili me vodili. Jako volim biti okružena njihovom energijom i osjećam se počašćenom što sa lakoćom mogu komunicirati sa njima. Dođu uvijek kada ih pozovem, ne sudeći ništa, niti tražeći išta zauzvrat. Nikada me nisu napustili, izdali, osudili, odbili, učinili mi nešto nažao. Uvijek su mi donijeli osjećaj radosti, sigurnosti, ljubavi, spokoja, ali i iznenađenja i čuđenja.

Postoje mnogi načini kako se možemo povezati sa Anđelima i nema pogrešnog, niti boljeg ili najboljeg. Ako imate svoj način na koji se povezujete sa njima, super. Ako nemate, a voljeli biste probati, u nižem videu objašnjavam jednu jednostavnu tehniku koja je meni pomogla na početku povezivanja sa njima. Danas mi više ne trebaju tehnike, ali kada sam uznemirena ili u vlastitim umnim konstrukcijama, što mi otežava povezivanje sa Anđelima, često koristim baš ovu tehniku za lakše uspostavljanje veze sa njima, jer me tu ne vodi moj uznemiren um, nego intuicija i univerzalno vodstvo.

Poslušajte naredne 4 minute i naučite nešto što možda ne znate, a može vas uvesti u neki, dosada za vas, nepoznat svijet.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)