BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Sada ćete doista i otkriti svoju životnu svrhu!

Kao što sam vam obećala, stavljam posljednji video iz ciklusa o životnoj svrsi, koji će vam kroz 5-minutnu vođenu meditaciju dati ključeve za otkrivanje životne svrhe. Pripremite olovku i papir za pisanje i bojice i lijep papir za crtanje kojim se možete zabaviti nakon što otkrijete svoju svrhu, da je iscrtavanjem vašeg simbola dodatno utisnete u sebe i počnete je svakodnevno živjeti. Pitanja iz meditacije imate napisana i niže u komentaru videa.

Čestitam vam od srca na vašem otkriću i ne zaboravite, nema male svrhe, svaka je velika, jer ste vi sa svojom svrhom jedinstveni i neponovljivi. Svaki čovjek ima svoju svrhu i nema duplikata. Bez vas svijet ne bi bio tako divno mjesto za život, a dodatno ćete ga oplemeniti ako doista živite svoju svrhu.

Nastavite me i dalje pratiti na youtube jer u idućem ciklusu krećem sa različitim tehnikama za samopomoć i osobni razvoj, sve kao i dosada besplatno. Ako osjećate potrebu, širite znanje koje vam poklanjam dalje, da može poslužiti što većem broju ljudi. Meni će to biti najveća nagrada za moje vrijeme, znanje, energiju i trud. Hvala!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)