ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Retrospektiva dijela mog puta prema sebi kroz oči medija

Život uživo, studeni 2006

Ovako je to počelo, 15.11.2006.  Zbog tog priloga, kao i teksta objavljenog u Jutarnjem listu istoga dana moj bivši suprug je prestao komunicirati sa mnom jer sam osramotila njegovo prezime i izvrgla “našu” priču javnosti. Mediji su me kontaktirali dan ranije i nisam se imala prilike pripremiti, posebno i stoga što mi je dijete bolovalo od vodenih kozica što se i vidi na snimci.  Toga dana se ne sjećam, nekako mi je sve u magli, ali znam da je došla ekipa, da su postavili kamere u moju dnevnu sobu, da su me nešto pitali i da sam ja samo pričala, iz srca i duše, onako kako me nešto duboko u meni vodilo.

Prilog počinje u 1. minuti, Život uživo

http://youtu.be/Z84JdcZOQwo

 

Dnevnik, siječanj 2007.

Zbog ovog priloga su se nadležni iz HZZO i direkcije za skupe lijekove morali nenadano vratiti sa skijanja kako bi uvrstili lijek na listu besplatnih lijekova.  Prilog počinje u 8. minuti

http://www.youtube.com/watch?v=lOLmMLBppFc&feature=context&context=G21e759aAUAAAAAAAAAA

 

Hrvatska uživo, studeni 2010.

Sjećam se da je toga jutra susjeda krenula kasnije na posao jer me došla našminkati, obzirom da baš nisam na “ti” sa četkicama, kistovima, sjenilama, maskarama i ostalim ženskim čudima. Tema je bila kako izgleda život nakon bolesti. Prilog počinje u 1. minuti.

http://www.youtube.com/watch?v=njN3zNWjIHA&feature=g-upl&context=G2dfc577AUAAAAAAACAA

 

Hrvatska danas, rujan 2012.

Prilog o tome kako granice ne postoje, kako je sve u nama i sami smo kreator svoje sudbine, bolest nam često služi i ne moramo je se bojati.

Dobro jutro Hrvatska, lipanj 2013.

Nešto o meni i mom radu. Sad sam se već naučila i sama našminkati 🙂

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)