Uncategorized

Retreat osobnog iscjeljenja – Silba 20.-24.09.2023. – Ševko & Bojana

ŠAMANSKI RETREAT OSOBNOG ISCJELJENJA

NA SILBI

DOBRODOŠAO/LA KUĆI

20. – 24.09.2023.

ŠEVKO BAJIĆ & BOJANA SVALINA

Svaki retreat u kojem Ševko i ja udružimo svoju energiju, znanje i iskustvo bude čarobno iskustvo nakon kojeg ništa više nije isto. Iskustvo prethodnih retreatova nam je pokazalo da se životi ljudi mijenjaju, da se donose odluke koje su se odgađale godinama, te da osobe počinju živjeti iz svoje iscjeljenosti i kreirati život u kojem se osjećaju dobro.

Ove godine smo održali retreat na Silbi u proljeće, a sad želimo jesenski ekvinocij dočekati ponovno nan Silbi i energiju obilja tog godišnjeg doba pretočiti u naše živote kroz niže navedena šamanska putovanja, kao i snažnu energetsku podršku otoka i grupe.

Odlučili smo se na temu osobnog iscjeljenja, koja je vrlo važna, jer je to jedino što smo došli obaviti u ljudskom tijelu.

Tri su vrste umijeća koje smo došli naučiti tijkom našeg iskustva življenja, govore nam drevni Šamani već hiljadama godina. To su umijeće rađanja, umijeće življenja i umijeće umiranja.

Umijećem rađanja učimo i spoznajemo koje mudrosti kao duša donosimo u ovaj svijet, kako da život našeg Spirita utkamo u naše postojanje ljudskog.

Umijećem življenja učimo da iscjeljujemo, integriramo, spoznajemo i otpuštamo mijenjajući se. Prakticiranjem umijeća življenja na dar dobijamo tri božanska dara: NEUSTRAŠIVOST, NADAHNUĆE I ŽIVOT NEBROJENIH MOGUĆNOSTI.

Umijeće umiranja nas uči prepuštanju pjesmi duše i uzvišenoj volji Stvoritelja.

Zakoračiti u život NEUSTRAŠIVOSTI, NADAHNUĆA I NEBROJENIH MOGUĆNOSTI nije lako. U našem životnom iskustvu neprekidno smo izloženi programiranju. Velik broj nas nije ni svjestan da živimo priče i iskustva svojih predaka odričući se svog vlastitog iskustva i da živimo iskustva i vibracije zemlje koja nas podržava. Na svom životnom putovanju smo izgubili ogromnu količinu energije naše vlastite duše što nas čini slabim, oduzima nam mudrosti i snagu da zaista zakoračimo u svoju osobnu slobodu.

Neiscjeljenost, govore nam Šamani, nastaje kada umjesto izvornog putovanja duše napravimo tri koraka u naše sjenke: POMAKNEMO SE SA NAŠEG AUTENTIČNOG MJESTA DUŠE, POSTANEMO NETKO ILI NEŠTO DRUGO I MANIFESTIRAMO PRIČU KOJA NIJE NAŠA.

Tijekom ovog retreata na Silbi integrirat ćemo izgubljene dijelove duše, učit ćemo kroz različita putovanja prepoznati okolnosti, mjesta, priče iskustava i trauma u kojima smo gubili dijelove svoje duše, izgubivši sa njima i kvalitete koje su nam kao Spiritu potrebne u ovom svijetu.

Očekuje nas:

– 6 šamanskih putovanja,

– Nekoliko vođenih meditacija (meditacija pažnje i slušanja, tri ritma i sl.,

– Icarus sesija iscjeljenja,

– Osho zen karte i njihovo intuitivno vodstvo,

– Snažna energija grupe i podrška za promjenu koja nas čeka nakon retreata kad se vratimo u svakodnevicu,

– Odličan smještaj i hrana,

– Snažna energetska podrška otoka,

– Vrijeme za zajedničko druženje, ali i osobnu relaksaciju i opuštanje.

Za sve učesnike/ce ovaj retreat će biti SOUL QUEST – sveta potraga duše, u kojoj kroz vraćanje izgubljenih dijelova duše vraćamo naš mir, snagu, nadahnuće, inspiraciju i mudrost kako bismo mogli konačno zakoračiti u realnost našeg najvećeg dobra i živjeti PJESMU NAŠE DUŠE.

PLAN RADA:

20.09. Srijeda:

Dolazak i smještaj, relaksacija i zajednička ranija večera.

Nakon večere uvod, kreiranje vizije, svetog kruga i vodstva, te šamansko putovanje u autentično mjesto duše unutar obiteljskog plemena naše duše

21.09. Četvrtak:

Nakon zajedničkog doručka održat će se šamansko putovanje u okupljanje 4 unutrašnja djeteta – putovanje uz energiju Anakonde, Jaguara, Kolibrija i Kondora do 13 sati.

Vrijeme do večere je vrijeme za osobnu integraciju u prirodi.

Nakon zajedničke ranije večere održat će se šamansko putovanje u 4 odbačena aspekta duše

22.09. Petak

Nakon zajedničkog doručka do 13 sati održat će se šamansko putovanje u 4 prošla života koja utječu i programiraju naš sadašnji život.

Vrijeme za osobnu integraciju je do zajedničke večere, nakon koje će se održati šamansko putovanje u iscjeljenje sadašnje vremenske linije.

23.09. Subota

Nakon Zajedničkog doručka do 13 sati održat će se kreiranje duhovnog mjesta iscjeljenja, aktivacija svjetlosnog tijela i šamansko iscjeljennje kroz čakre u svjetlosnom tijelu.

Do večere je vrijeme za osobnu integraciju nakon čega je Šamansko iscjejenje uz Icaruse.

24.09. Nedelja

Zajednički doručak i Odlazak učesnika/ca.

 

Smještaj:

Pansioni Fregadon na bazi polupansiona – doručak na bazi švedskog stola i večera se bira po volji između ribljeg, vege ili mesnog menija.

Smještaj je u 2-krevetnim sobama ili 2 ili 4-krevetnim apartmanima na bezi 4 zvjezdice.

Cijena:

Cijena uključuje smještaj na bazi polupansiona u 2-krevetnoj sobi te kompletan program retreata.

Cijena iznosi: 500 EUR/osobi.

Za prijave i uplatu nepovratne akontacije za otkaze 30 dana prije puta u iznosu 100 EUR do 10.08. cijena iznosi 450 EUR / osobi.

Moguća je nadoplata za 1-krevetnu sobu, ali samo u slučaju da bude dovoljan broj mjesta.

Cijena ne uključuje prijevoz do Silbe (moguć dogovor o zajedničkom prijevozu), kao niti troškove pića i ostale osobne troškove na Silbi.

Informacije i prijave:

Putem e-maila: putpremasebi@gmail.com

Silno se veselimo ovoj predivnoj prilici za predivan retreat i svim divnim dušama sa kojima ćemo provesti čarobno vrijeme na Silbi!

Ševko & Bojana

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)