RADIONICE UŽIVO

RETREAT NA SILBI – UMJETNOST ŽIVLJENJA – ŠEVKO BAJIĆ&BOJANA SVALINA

RETREAT NA SILBI

“UMJETNOST ŽIVLJENJA”

ŠEVKO BAJIĆ & BOJANA SVALINA

31.05. – 04.06.2023.

 

Silba je površinom mali otok koji krase neke od najljepših plaža na Jadranu, a okružuje ga čisto, tirkizno i nebesko plavo more. Prekrasna priroda, bogata povijest i spokoj kojim otok odiše razlog su zašto je Silba idealno mjesto za integraciju umjetnosti življenja. Kad se tome doda gostoprimstvo domaćina Fregadona, gdje ćemo biti smješteni, kuharske delicije kojima taj bračni par njeguje nepca i sve druge osjetilne senzore u tijelu gosta, kao i to da u ovom periodu imaš osjećaj da je sva ta ljepota tu samo zbog tebe, bivanje na Silbi i bez retreata je divan poklon koji možeš pokloniti svojem postojanju. Kad se tome doda mogućnost da svoj svijet obogatiš za nove ljude na istom putu na kojem si i ti, te imaš priliku spoznati i integrirati u sebe umijeće življenja kreirano iz darova duše, onda je prilika organizirati i biti dijelom takvog skupa, posebna milost koju mi život daruje.

Moj dugodišnji prijatelj i šaman, Ševko Bajić, i ove je godine u suradnji sa mnom na SILBI kreirao još jedan poseban edukativni šamanski program, čiji je cilj otkrivanje najdubljeg umijeća življenja kroz manifestiranje 5 darova duše. Ovaj program kroz set šamanskih putovanja i tehnika dizajniranih da potaknu procese iscjeljenja i transformacije vodi ka najdubljem umijeću svjesnijeg i kompletnijeg življenja.

Zašto smo tu, koje darove duše smo izgubili tijekom svog životnog putovanja, što oni znače i zašto živimo život koji nas ne ispunjava i ne nadahnjuje, te u kojem često ne vidimo svrhu i gubimo snagu, samo su neke od tema koje ćemo osvijestiti kroz 5 modula koji su kreirani za sve one koji su spremni svjesno živjeti darove svoje duše.

ŠTO ĆEMO SPOZNAVATI I INTEGRIRATI:

Modul 1: Mlađe ja – Moć osobne slobode!

Modul 2: Vitalnost duše – nadahnuće i inspiracija postojanja!

Modul 3: Osobna moć – moć manifestiranja duše!

Modul 4: Mudrost predaka – moć da djelujemo za naše najveće dobro!

Modul 5: Božanska udrost – šamansko umijeće življenja sa svrhom!

Tijekom boravka na Silbi ćemo, poput drevnih Šamana, tkati novo tkanje naše sudbine, donoseći darove koje naša duša prirodno posjeduje, ali smo ih tijekom života zaboravili. Na taj način naš život je prestao biti iskustvo u kojem plešemo, pjevamo, živimo svoju mudrost, iz životnih iskustava učimo i iscjeljujemo. Ponovno ćemo u naše postojanje utkati izvornu snagu, nadahnuće, viziju mudrosti i naše božansko kako bismo svom životu vratili najuzvišeniju svrhu koju imamo.

Osim spoznavajućih šamanskih putovanja, na Silbi ćemo šetati, pjevati, plesati, razgovarati, …. jednostavno UŽIVATI. Odvojit ćemo se od svakodnevice i dati svom biću priliku da zasvijetli duboko iznutra i da tu svjetlost ponesemo svojim kućama i njome postanemo promjena koju želimo vidjeti u svijetu.

Smještaj:

Pansioni Fregadon na bazi polupansiona – doručak na bazi švedskog stola i večera se bira po volji između ribljeg, vege ili mesnog menija.

Smještaj je u 2-krevetnim sobama ili 2 ili 4-krevetnim apartmanima na bezi 4 zvjezdice.

Cijena:

Cijena uključuje smještaj na bazi polupansiona u 2-krevetnoj sobi te kompletan program retreata.

Cijena iznosi: 500 EUR/osobi.

Za prijave i uplatu nepovratne akontacije za otkaze 30 dana prije puta u iznosu 100 EUR do 01.03. cijena iznosi 450 EUR / osobi.

Moguća je nadoplata za 1-krevetnu sobu, ali samo u slučaju da bude dovoljan broj mjesta.

Cijena ne uključuje prijevoz do Silbe (moguć dogovor o zajedničkom prijevozu), kao niti troškove pića i ostale osobne troškove na Silbi.

Informacije i prijave:

Putem e-maila: putpremasebi@gmail.com

Silno se veselimo ovoj predivnoj prilici za predivan retreat i svim divnim dušama sa kojima ćemo provesti čarobno vrijeme na Silbi!

Ševko & Bojana

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)