BLOG

Reprogramiranje gena starenja uz svjetlosnu kozmetologiju

Što je svjetlosna kozmetologija:

Svjetlosna kozmetologija je duhovno energetska metoda i vrsta energetske nauke pomlađivanja i regeneracije, kako na nivou stanica i DNK, tako i na vanjskom nivou i nivou našeg duha. To je novija nauka koja datira od 2007. godine i popularna je u Njemačkoj, Engleskoj i Rusiji. Metoda Svjetlosna kozmetologija je jednako efikasna kako u radu na sebi, tako i u radu s drugim ljudima.

Svjetlosna kozmetlogija nije samo efikasan i neinvazivan način pomlađivanja i općeg ozdravljenja, nego i profesija Novog Doba, kojom može ovladati svatko bez izuzetka. Sve što je potrebno su volja, želja i redovan praktični rad, na početku na sebi, a poslije, po želji, i na drugima.

Svjetlosna kozmetologija je nauka koja demonstrira kako ljudsko biće može koristiti svjetlosnu energiju u cilju promjene i reprogramiranja sebe i svog organizma. Ljudsko je biće programirano starošću i ovdje se nećemo baviti time zbog čega je to tako. Svjetlost i svjetlosna energija oslobađa svaku stanicu ljudskog organizma od programa starosti i uspješno ga puni programom mladosti i zdravlja.

Svjetlosna Kozmetologija je unikatni način rada, tijekom kojeg „kozmetolog” ne preuzima na sebe starost i bolesti klijenta, nego se sam iscjeljuje i pomlađuje zajedno sa njim, jer neminovno dolazi do duhovnog rasta, pročišćenja i podizanja nivoa svijesti, a time i transformacije.
Nakon tretmana ili autotretmana, osoba osjeća mir, zadovoljstvo, Božansko blaženstvo u sebi.
Osoba postaje ljepša, zdravija i “bolja” u svakom smislu.

Vanjski efekti se primjećuju već nakon 3 tretmana, a nakon 10 autotretmana ne samo da se kvaliteta kože drastično mijenja na bolje i da se bore povlače, nego dolazi i do unapređenja  psihofizičkog zdravlja. Energija svjetlosti ostvaruje snažan utisak na psihičko stanje, utječe smirujuće i potiče kod osobe zaboravljene programe duboke radosti i mladosti i mladalačkog duha. Nakon primjene svjetlosne kozmetologije ne samo da lice zasija, nego se mijenja gestikulacija, način odijevanja, bistrina pogleda, način gledanja na život, a sve to zato jer do pomlađivanja dolazi ne samo na fizičkom, nego i na duhovnom, energetskom i informacijskom nivou.

Svjetlosna Kozmetologija se smatra jedinim sigurnim putem “borbe sa starenjem”, jer u ovom slučaju, iscjeljujući utjecaj se vrši na uzrok, a ne na posljedicu.

Ono što je dodatno važno, svjetlosna kozmetologija koristi energiju vrlo visokih vibracija koja ne pomaže samo u reprogramiranju gena starenja, nego se koristi i u preventivi i održavanju organizma zdravim. U suvremeno doba u kojem smo izloženi raznim virusima, jedemo genetski modificiranu hranu, uglavnom se nedovoljno krećemo i nemamo dovoljan kontakt sa prirodom, naučiti koristiti se energijom na pravilan način je potrebnije nego ikad. Pritom imati mogućnost to znanje prenijeti svojoj djeci, prijateljima, drugim ljudima,…. je blagoslov i naš doprinos svijetu u kojem živimo. Energija je sve što postoji i znati je koristiti za boljitak i zdravlje je nešto što je istinski važno i potrebno, posebno stoga što mnogi žive odvojeno od prirode i što smo izloženi kolektivnoj energiji koja počiva na strahu i krivnji, što djeluje negativno na naš imunitet i općenito psihofizičko i energetsko stanje tijela.

NAČIN RADA:

Rad je energetski i na daljinu. U toplini svog doma primit ćete tri inicijacije u periodu od tri tjedna, kao i  sve informacije i materijale koji su potrebni da biste metodu mogli primjenjivati na sebi (vanjsko i unutarnje pomlađivanje i regeneracija) i da biste kasnije, ako ćete to osjećati kao svoj poziv, naučili kako svjetlosnoj kozmetologiji podučavati druge ljude.

NAUČITI ĆETE:

• sve o metodi i svjetlosnim kristalima koji su formule za pokretanja energije

• o tretmanu Svjetlosne kozmetologije za sebe (vanjsko i unutarnje pomlađivanje)
• o tretmanu Svjetlosne kozmetologije za druge ljude (klijente).
• rad na daljinu
• energetski rad s kremama i s vodom

Svetlosna kozmetologija

Informacije i prijave: putpremasebi@gmail.com

2 thoughts on “Reprogramiranje gena starenja uz svjetlosnu kozmetologiju

 1. Davorka napisao:

  “Potiče zaboravljene programe duboke radosti i mladosti i mladalačkog duha”
  S obzirom da je sve energija zvuči mi logično da postoji znanje kako koristiti energiju .
  Pozdrav draga Bojana,
  kad počinje predavanje Svjetlosna kozmetologija ?
  Što znači inicijacija na daljinu ?
  Koja je cijena ?
  Davorka

 2. Ita napisao:

  Draga i poštovana Bojana,

  jako sam zainteresirana za znanje – Reprogramiranje gena uz svjetlosnu kozmetologiju. Nadam se Vašem odgovoru i skorom terminu.

  Uz srdačan pozdrav, Ita .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)