Uncategorized

REIKI INICIJACIJE

imagesCAUZARPU

O inicijacima u reiki najviše govori preporuka jedne moje učenice:

“Draga Bojana !

Poslije dužeg vremena imam potrebu javiti se i opisati svoj život uz reiki energiju. Osjećaj poslije inicijacije u drugi stupanj najbliži bi bio osjećaju poslije buđenja iz narkoze , kada sam otvorivši oči shvatila da mi nešto nedostaje. Vidjela sam jasnije, osjećala sam čist i jasan bol od rane, ali tupog sveprisutnog bola sa kojim sam navikla živjeti popriličan broj mjeseci, jednostavno je nestalo. Upravo nešto slično se dogodilo poslije reiki inicijacije, nestalo je straha i zabrinutosti. Sve brige i problemi su i dalje bili tu ali na neki drugi način. Nisu me zabrinjavali, niti sam se budila noću od neartikuliranog sveopćeg straha. Brže i jasnije vidim bit problema i rješavam ga ili ne , čak ne osjećam obavezu da nešto riješim osobno, nekad samo slegnem ramenima i pustim.

Ljudi oko mene kao da su neki drugi ljudi, odjednom suosjećam sa njima, vidim ih u drugom svjetlu, opraštam stvari koje bi me prije izbacile iz takta, jer kao u nekom usporenom filmu vidim obrasce ponašanja koje smo međsobno djelili kao da igramo neke svoje uloge koje nam je dodjelila tradicija, ili genetika ili navike naših obitelji. Tada sam razbijala obrazac svojom drugačijom reakcijom i za uzvrat dobivala  reakciju bolju i sretniju u svakom pogledu. Uz sve obaveze koje sam posljednjih mjeseci imala, osjećam se kao da sam na nekom čudno dugom godišnjem jer mi je u duši sve na mjestu”.

Prijave i više informacija vezano za inicijaciju možete obaviti putem e-maila osobnisvemir@gmail.com ili telefona u Hrvatskoj +385 99 312 65 10 ili Njemačkoj + 49 157 54655860.

Veselim se svakom novom učeniku, jer je on jedno svjetlo više koje svojim sjajem obasjava svijet.

 

Bojana Svalina, reiki majstor i učitelj

One thought on “REIKI INICIJACIJE

  1. Matea napisao:

    Postovana, zaiteresirana sam za reiki inicijaciju. Mozete li mi reci gdje odrzavata ijicijacije i koliko to kosta?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)