BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Kako ranjivost transformirati u snagu

index

Znate li kako ranjivost transformirati u snagu? Dijelim sa vama još jedan video na koji me inspirirao život. Koristim svaku priliku podsjetiti vas da ste moćni kreatori, te čemu nam svi izazovi služe. Podsjećajući vas, podsjećam i sebe. Važno je da širimo svjesnost, da pomažemo jedni drugima, jer jedino kroz ljudskost, istinu, suosjećanje i ljubav, učinit ćemo svijet boljim mjestom.

Nema koristi od toga da se pravimo savršenima, jer svi smo ljudi i svi živimo i učimo svoje životne lekcije. U svojoj suštini, duboko unutar sebe, svako je biće savršeno, a ovdje kroz životno iskustvo smo to došli uvijek ispočetka osvještavati. Treba nam iskustvo, a ono uvijek dolazi kroz izazove i učenja. Iskreno podijeliti svoje iskustvo za mene nije slabost, nego blagoslov, prilika i mogućnost kroz to pomoći i drugima. Kada shvatimo da smo doista svi isti i da tražimo iste stvari, tek onda možemo početi vjerovati da smo kreatori svog života i slobodno kreirati život kakav želimo.

Pogledajte video.

Isto tako, svima predlažem da meditiraju svakodnevno. Posljednjih dana ja meditiram Fibonaccijev dah, pa ako želite, pridružite se, stavljam vam link meditacije da i vi u njoj možete uživati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)