BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Radujte se

Sinoć sam objavila, po meni, vrlo dobar i nadasve koristan tekst, na blogosferi Večernjeg lista. Nekako sam osjećala da je sada vrijeme da ga napišem, jer sam i sama za to spremna, a i zato što mnogima od vas treba.

Naime, ljudi kad su u nevolji traže izlaz rukama i nogama i u tom grču je mnogima teško povjerovati da će rješenje doći tek onda kada prestanu biti u grču i kada se opuste. Točnije, rješenje je u vjeri i u potpunom povjerenju da postoji sila, daleko veća od nas, koja je sve stvorila i koja zna i može sve riješiti. Više o rješenjima i kako do njih doći pročitajte OVDJE.

Proteklih nekoliko dana bila sam inspirirana i za dva videa za koja isto mislim da su vrlo dobra i inspirativna. Jedan je o odlukama i kako one utječu na naš život, te kako ih donositi, da utječu kvalitetno. Drugi je o snazi i moći naših riječi. Oba su kratka pa vjerujem da ćete pronaći manje od 10 minua da biste ih pogledali.

Mislila sam danas povezati se sa Anđelima da vidim što nam oni imaju za poručiti za tjedan pred nama, no toliko sam umorna da ih ne mogu niti čuti, niti vidjeti. Nekom drugom prilikom, a možda već sutra. U svakom slučaju, iza mene je, što se inspiracije tiče, inspirativan tjedan, prepun uvida, ali i duboke unutarnje tišine i jasnoće.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)