Uncategorized

Put Srca i Milosti – grupni rad u zatvorenoj facebook grupi

PUT SRCA I MILOSTI

27.11.2022. – 24.12.2022.

Moj cilj je ostvarenje duhovnog i materijalnog obilja kroz energiju srca i milost iz duše.

Svi koji osjećaju da žele sebi dati priliku provjeriti je li taj put o kojem pričaju religije, mistici i duhovne prakse, doista u praksi primjenjiv i donosi li doista smiraj i obilje, mogu se uputiti na Put Srca uz moje INTUITIVNO vodstvo.

Živimo u vremenima u kojima je teško imati vjeru da je dovoljno biti u svijesti energije srca i rješavati situacije kroz svijest, a ne kroz činjenje bilo čega što smatramo važnim za naš život iz energija uznemirenosti, straha, nelagode,…

Znam, oooo, itekako znam, kako je teško umiriti se i pronaći mir u sebi, kad ti se čini da moraš odmah djelovati jer će se u protivnom dogoditi katastrofa. Itekako znam kako je teško zadržati smirenost i mir kad ti se čini da ti se život ruši. Znam kako je teško povjerovati u to da ti energija srca punog milosti i radosti bića istinski može pomoći promijeniti okolnosti života. Točnije, ta ti energija mijenja stav prema životu, a promjena tvog stava, mijenja okolnosti, jer je okolnost odgovor na tvoj stav.

Iako je ovo što pišem najlakša i najprirodnija stvar na svijetu, ustvari je najteže izvediva, jer nam je vjera minorna, a vanjske okolnosti takve da je sa lakoćom ruše i miniraju.

Zato sam odlučila i sebi i svima koji osjećaju da su spremni u ove predblagdanske dane, koji ionako služe tome da se unutar sebe primirimo, omogućiti osjetiti vjetar milosti ne samo u leđa, nego u svaku poru bića.

Kad nešto radi jedan čovjek sam, učinkovito je za njega, ali kad na istom cilju radi grupa ljudi, onda to ima nemjerljivo veći učinak.

Stoga vam pozivam na Put Srca i Milosti koji će izgledati ovako:

  1. FACEBOOK ZATVORENA PRIVATNA GRUPA – međusobna podrška i povezivanje
  2. MOJE SVAKODNEVNE KRATKE VIDEO PORUKE SA UPUTAMA ZA DAN SA CILJEM FOKUSA NA SRCE I MILOST U OKVIRU FACEBOOK GRUPE
  3. 3 ZOOM SUSRETA SA VJEŽBAMA I MEDITACIJOM S POČETKOM U 19 SATI (trajanje 1 do 2 sata maksimalno) – srijedom 07.12., te  14.12. i 21.12.2022.

Počinjemo 27.11.2022. na prvu adventsku nedjelju i završavamo na katolički badnjak. No, to ne znači da je gotovo, jer grupa će postojati i dalje i služiti će svima koji će u njoj imati potrebu pronalaziti inspiraciju i milost!

IZNOS ENERGETSKE RAZMJENE:

Razmjena energije je u novcu, jer u materijalnom svijetu u kojem živimo novcem se još uvijek plaćaju računi.

Iznos kotizacije je 200 kn ili 30 EUR i hvala svima koji na taj način doprinose tome da mogu slijediti zov svog poslanja.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)