Uncategorized

Proljetni transformirajući programi

SEANSA OTPUŠTANJA BLOKADA I OTVARANJA ZA ŽIVOTNU KREACIJU

Srijeda 13.03. od 19 – 20.30 sati

drvo

U ovo užurbano i duboko transformativno vrijeme u kojem se ruše sve iluzije na kojima smo gradili svoj život, često se zapitamo što i kako dalje, duboko uplašeni ne znajući što nam život nosi. Tada se čovjek osjeća sam, nemoćan, nevrijedan, sa dubokim osjećajem ogorčenosti i samoprijezira zbog životne promašenosti.

Ne bojte se, iako se možda tako osjećate, to nije vaša prava istina, niti ste izgubljen slučaj. Prolazite kroz rušenje iluzija, a svako rušenje je bolno.

Ako ne želite kroz taj transformativni proces prolaziti sami, dobro ste došli na seansu disanjem kojoj je svrha podizanje životne energije kojom ćete propustiti iz svog energetsko-misaonog sustava blokade koje vas spriječavaju da krenete u kreaciju svog života temeljenu na istini.

Osim otpuštanja blokada koje ste trenutno spremni otpustiti, kroz meditaciju po čakrama ćete učvrstiti svoje spoznaje i dublje prihvatiti podržavajuću energiju koja će nakon disanja krenuti vašim tijelom.

Seansa je grupna i održat će se u srijedu 13.03. od 19 do 20.30 sati.

Mjesto održavanja je Bukovačka cesta.

Participacija za sudjelovanje je 100 kn.

SEANSA KIDANJA VEZA

Četvrtak 14.03. od 21 – 22.30 sati

osmice

Proljeće je idealno doba da se otvorimo prema novom životu, neopterećeni onim što je iza nas, što nas sputava, veže i koči u našem djelovanju.

Ako osjećate da stojite na mjestu, da ste ulovljeni u odnose sa nekim ljudima ili u iscrpljujuće ponavljanje određenih životnih situacija, došlo je vrijeme da se oslobodite svih spona koje vas sputavaju i ne dozvoljavaju da krenete u život slobodni i neopterećeni utegom prošlosti.

Seansa kidanja veza po metodi Phyllis Krystal je vrlo moćan proces u kojem se naša podsvijest oslobađa svega onoga što nas veže za odnose ili situacije u kojima više slobodno ne dišemo i ne izražamo svoj puni potencijal. Micanjem podsvjesnih blokada otvaramo se za život bez tih sputavajućih utega. Jednako tako, otvaramo se i za taj dosada sputavajući odnos ili situaciju neopterećeni, bez ogorčenosti, zamjeranja, ljutnje i ostalih životno nepodržavajućih uvjerenja i osjećaja. Ako odnos ili situacija živi samo na temelju tih sputavajućih obrazaca, nestati će iz našeg života na najbolji način za nas. Ako sputavajuća uvjerenja blokiraju odnos, njihovim razrješavanjem, odnos će zaživjeti nošen novom kvalitetom.

Seansa kidanja veza je grupna i održati će se u četvrtak 14.03. od 21 do 22.30 sati.

Mjesto održavanja je Bukovačka cesta.

Participacija za sudjelovanje je 100 kn.

Prijave na mail osobnisvemir@gmail.com ili telefon 099 312 65 10.

 

SEANSA REGRESIJE U PROŠLI ŽIVOT

Subota 23.03. od 20 do 22 sata

 shell

Ako ste učinili puno toga sa sobom, a još uvijek osjećate da vam nedostaje dublji uvid ili razumijevanje nečeg što osjećate da je duboko zakopano u vama, možda je došlo vrijeme da se upustite u avanturu regresije u prošli život gdje ćete dobiti odgovore na neka svoja pitanja ili uočiti zašto se nešto dešava upravo ovako kako se dešava.

Ako odgovore i ne dobijete, osjetit ćete nešto što dosada niste osjetili, upoznati dublje nijanse samih sebe i vidjeti da niste ovo tijelo, nego duša koja stanuje u njemu.

Seansa regresije je grupna i održati će se u subotu 23.03. od 20 do 22 sata.

Mjesto odražavanja je Bukovačka cesta.

Participacija za sudjelovanje je 200 kn.

Prijave na mail osobnisvemir@gmail.com ili telefon 099 312 65 10.

PORUKE KROZ ANĐEOSKE SIMBOLE

pisano očitanje

jazzman

Možda se još niste povezali sa svojim višim ja i ne razumijete zašto se nešto dešava u vašem životu, što iz toga učite, kako to učenje iskoristiti najbolje za sebe i svoj životni put, te u kojem smjeru dalje usmjeravati vaš život.

Anđeli vam mogu kroz anđeoske simbole odgovoriti ili poručiti nešto što će vama biti bitno:

–          na neka važna pitanja iz vašeg života,

–          o uzrocima vaših problema, što iz njih učite i kako ćete ih riješiti, te koji će vam Anđeo pritom

            pomoći,

–          o vašoj samospoznaji, odnosno onome što vi ili drugi i jeste i niste svjesni o sebi,

–          o tome odakle dolazite, što je bila tema vašeg dosadašnjeg učenja, gdje ste sada, koji vam je

           slijedeći korak i gdje su vaše blokade,

–          što vam nosi naredna godina u životu (posebno važno za sve koji imaju rođendan),

–          kada vam se sve čini beznadno, kroz Anđele možete za sebe ili druge postaviti veliki anđeoski

           zaštitni krug

Participacija za pisano očitanje Anđeoskih simbola je 200 kn.

Pitanje možete postaviti na mail osobnisvemir@gmail.com i u roku nekoliko dana po uplati participacije, dobiti ćete vaše simbole i očitanje putem maila.

Za očitanje je potrebno poslati ime i prezime te pitanje.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)