Uncategorized

Poziv za sudjelovanje u vođenom procesu PROCES PRISUTNOSTI

PROCES PRISUTNOSTI

Poziv za sudjelovanje u vođenom procesu

Početak: 02.02.2024.

Završetak: 11.04.2024.

Integrativni susret: 18.04.2024.

Evaluacija integracije: 16.05.2024.

Proces prisutnosti je proces kojem je cilj da nas korak po korak, iz dana u dan, kroz 10-tjedno putovanje, vodi prema MOĆI ŽIVLJENJA u sadašnjem trenutku. Proces je napisan, objašnjen i vođen kroz knjigu koju je napisao Michael Brown.

Dosad sam kroz proces prisutnosti prolazila tri puta. Prva dva puta sam prolazila sama i bilo mi je poprilično teško, no bila sam zahvalna za svaki korak tog putovanja koji sam poduzela, jer je puno toga što nisam otpalo sa mene i ostalo je ono što jesam bila ili mogla biti tada. Posljednji proces prisutnosti sam organizirala za grupu ljudi prije tri godine. U zatvorenoj FB grupi nas je bilo preko 200 i podržavali smo jedni druge da nastavimo sa procesom i uzmemo od njega najbolje za sebe. Tri godine se integriralo u meni ono što je tada započelo.

Sada osjećam da je vrijeme za novi proces i ja ću ga učiniti za sebe i zbog sebe, prije svega. Pritom pozivam sve one koji osjećaju da su spremni pogledati sebe iznutra duboko, duboko i osloboditi se energetski upijenih obrazaca ponašanja ili zamagljenih iluzornih naočala kojima gledamo na život, kako bismo mogli živjeti prisutno i potpuno u ovdje i sada.

Sa procesom ću krenuti simbolično u petak 02.02.2024.

Zašto baš tada?

Prije svega zato što je moja duša odabrala upravo taj datum, jer ga osjeća duboko unutar sebe i naprosto zna da tada trebam(o) početi. No, postoje i razlozi kojima možemo i umom objasniti baš izbor tog dana. To nije nužno potrebno, jer u konačnici nije ni važno, ali za one koji još uvijek vjeruju umu, u redu je da se on nahrani razumijevanjem, kako ne bi pružao otpor i kako bi bio nadahnut za početak.

Petak je Venerin dan, dan ženske snage i obilja i dan u kojem imamo moć spoznati mudrost žene u sebi. Zbroj brojeva je 3 – snaga jupitera i podržanosti, uspjeha i dobrog rezultata. Zato što su u broju samo dvojke i četvorke, a i to ima svoje duboko značenje, jer govori o nesvjesnom i ograničavajućem koje smo došli kroz proces “raskrinkati”. Sve se događa u vrijeme vodenjaka, a od ove godine nam slijedi nekoliko desetljeća života sa Plutonom u vodenjaku, što znači transformacija svega nesvjesno bolnog koje nam više ne služi i koje nas blokira da živimo ovdje i sada svoje najveće potencijale.

Ovim putem pozivam sve koji osjećaju da je ovaj poziv za njih, da mi se pridruže u Procesu prisutnost, a da biste znali čemu ćete se pridružiti i što se od vas očekuje, evo kratkog opisa:

Što ćete dobiti:

1. Knjigu Proces prisutnosti u pdf putem maila

 1. Svaki tjedan snimljen tekst za tjednu kontemplaciju i akciju

 2. 12 tjednih susreta zoomom u trajanju sat i pol na kraju svakog prođenog tjednog zadatka – 10 susreta kroz 10 tjedana procesa, 11. za integraciju i 12. kao evaluacija integracije i provedbe mjesec dana iza integrativnog susreta. Snimke susreta će vam biti dostupne

 3. Mogućnost sudjelovanja u whatsup grupi podrške ako to želite

 4. Sve upute o procesu

 5. Organizaciju, vodstvo, pomoć pri razumijevanju i transformaciji

 6. Snagu kruga i energije kruga u kojoj ćete sudjelovati, te kroz to i nove osobe u svom životu, nove duše na vašem životnom fraktalu koje su to došle da vas podrže, kao i da vi njih podržite.

Što su zadaci tijekom procesa:

 1. da pročitate sami prvih 118 stranica knjige u kojoj se opisuje proces zaključno do 02.02.2024. i počnete sa prvom tjednom kontemplacijom 02.02.2024.

 2. da slušate ili čitate tjedni tekst kontemplacije za što vam treba oko 40 minuta vremena

 3. da obavljate svakodnevne vježbe disanja u trajanju 15 minuta ujutro i navečer

 4. da imate u svjesnoj namjeri tijekom dana tjednu Izjavu za buđenje prisutnosti i da kroz nju promatrate ono što vam se događa u danu

 5. da budete iskreni prema sebi i da u proces uđete dušom i srcem

 6. da postavite snažnu namjeru zbog čega radite proces

 7. da ne iznosite izvan grupe iskustva procesa i držite svojim postojanjem sebi i grupi prostor

Raspored tjednih zoom susreta:

Petkom od 18 do 19.30 sati: 09.02.2024., 23.02.

Četvrtkom od 19 do 20.30 sati: 15.02., 29.02., 07.03., 14.03., 21.03., 28.03., 04.04., 11.04., 18.04., 16.05.2024.

Energetska razmjena za organizaciju, vodstvo, podršku, pomoć u transformaciji i integraciji, znanje vrijeme: 100 EUR / osobi

Za one kojima je plaćanje odjednom izazov, uvijek postoji mogućnost dogovora na obostrano zadovoljstvo.

Prijave su poželjne do 26.01. kako biste imali dovoljno vremena za pročitati prvih 120 stranica knjige i pripremiti se za proces, a moguće su na e-mail:

putpremasebi@gmail.com

One thought on “Poziv za sudjelovanje u vođenom procesu PROCES PRISUTNOSTI

 1. Branka Radolovic napisao:

  Prijavljujem se na proces prisutnosti.Imam knjigu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)