Uncategorized

Kidanje energetskih spona – 23.05.2024. – online

Kidanje svjesnih i nesvjesnih energetskih spona s osobom i

trenutnim nesvjesnim blokirajućim sadržajem

 

četvrtak 23.05.2024. s početkom u 20 sati

on line (zoom)

Osjećam potrebu poduprijeti  sebe i sve koji osjećaju da im je to potrebno, da vođeni energijama Univerzuma u ovoj fazi našeg života na zemlji, koja kreira vrijeme otpuštanja i promjene,  sve nepotrebno i potrošeno sa lakoćom i radošću otpustimo, te da se otvorimo za život u većem povjerenju i autentičnosti, kako bismo slijedili put svoje duše, a ne programe koji su utisnuti u nas!

Zato ćemo u četvrtak 23.05.2024. s početkom u 20 sati napraviti proces kidanja veza sa osobom koju nam sugerira viša svijest ili koju svjesno osjetimo da je vrijeme da odnos sa njom kreiramo  iz ljubavi, a ne programa, kao i sa nesvjesnim obrascima koji nas drže zaglavljenima u istim programima života.

Proces kidanja veza ne znači prekinuti vezu sa osobom, nego osloboditi odnos od svega što nije ljubav. Odnosi su najveća učionica života, jer nam služe da osvijestimo programe u kojima živimo. Sa svakim kidanjem veza nestaje dio programa, te vraćamo izgubljene fragmente duše koje smo kroz programski odnos sa nekim živjeli. Vraćanjem fragmenata duše, vraćamo životnu energiju, a samim time i mogućnost da jasnije sagledavamo život i vidimo odnos u drugoj perspektivi. Ako je odnos spreman za evoluciju, nakon procesa, on će se bitno popraviti, a ako nije, onda će se bez patnje i bola završiti na način da to bude najbolje za sve.

 

Proces kidanja veza je energetski vrlo dubok, jer komunicira sa našom podsvješću kroz simbole. Nakon procesa potrebno je da si oslobodimo nekoliko sati vremena u kojem ćemo biti nježni prema sebi i dopustiti tijelu da propusti energiju kroz sebe, da integrira nova energetska polja i otvori prostor za ulazak nove kreativne energije u naš život, kako bi sa drugačijom kvalitetom energije mogli u svoj život privlačiti drugačije odnose i situacije.

 

Proces će trajati sat do dva maksimum, radit ćemo kidanje veza sa osobom i kidanje veza sa trenutnim blokirajućim nesvjesnim sadržajima i postavit ćemo energetske temelje narednog perioda.

Ako osjećate istu potrebu, pozivam vas da mi se pridružite u vođenom procesu kidanja veza po metodi Phyllis Krystal.

Svjedočanstvo sa procesa od 08.11.2022.:

“Evo samo da ti kažem da je Tvoj vjetar u leđa pomogao .

Naime 3. Dan od kidanja veza dobila sam POSAO. To je my dream job i fakat sam presretna.” N.M.

Vođeni proces kidanja veza prema metodi Phyllis Krystal je vrlo moćan energetski proces u kojem se naša podsvijest oslobađa svega što nas veže za odnos ili situaciju u kojoj više slobodno ne dišemo i ne izražamo svoj puni potencijal. Otklanjanjem podsvjesnih blokada otvaramo se za život bez tih sputavajućih utega. To ne znači da ćemo odnos nužno morati i fizički prekinuti, nego da se otvaramo da taj, dosada sputavajući odnos ili situacija, postane neopterećen, bez ogorčenosti, zamjeranja, ljutnje i ostalih životno nepodržavajućih uvjerenja i osjećaja. Ukoliko se pokaže da odnos ili situacija živi samo na temelju sputavajućih obrazaca i da smo ga prerasli, nestati će iz našeg života na najbolji i najlakši način za nas. Ako sputavajuća uvjerenja blokiraju odnos, njihovim razrješavanjem kroz proces, odnos će se regenerirati kroz drugačiju kvalitetu. Kako vrijedi za odnose, vrijedi i sve ostalo!

Slika koja meni najbolje dočarava što je kidanje veza je ogoljelo drvo sa suhim granama. Sve suhe, ne(životne) grane su naši (ne)potrebni (suhi) izbojci koje (ne)svjesno šaljemo u svijet i na koje se “lijepe” jednako takve (ne)životne i (ne)podržavajuće energije drugih ljudi. Mi smo te energije privukli svojim “izbojcima”, te smo samo mi ti koji odlučujemo koje ćemo i kakve osobine (izbojke) uzgajati i shodno tome, kakve ćemo energije, a kroz to i okolnosti i osobe, privlačiti u svoj život.

Proces kidanja veza je vrlo moćan sam po sebi, no ukoliko se radi u grupi, daleko je moćniji, jer snaga grupe za promjenom je motor koji promjenu čini snažnijom.

 

Iznos energetske razmjene:  30 EUR.

Prijave primam  na e-mail: putpremasebi@gmail.com

 

Svjedočanstva s ranijih procesa:

Jučer sam bila prvi put sa Vama i što reći nego jednostavno, ali od srca hvala!
Od davnih dana imam vrlo izazovan odnos sa svojom mamom a odnos je postao jos mučniji od kada sam u poznijim godinama rodila troje djecice.
I jučerašnji proces je bio takvo iskustvo da ga je nemoguće opisati slovima.
Hvala Vam!
N.T.

Beskrajno ti hvala na sinoćnjem procesu kidanja veza. Ja sam ga radila prvi put i to sa svojim ocem.
Predivno iskustvo. Toliku radost sam osjećala kad sam to napravila, da sam plesala od sreće. A na početku sam kašljala, imala nevjerovatnu tremu i nemir. Ali sam sebi rekla – idem do kraja. Sve fizicke smetnje su se umirile.
Napravila sam sve kako si rekla. Dobila sam toliko ljubavi, lijepih riječi, pohvala i konačno pravu podršku oca, da sam totalno radosna i mirna u duši.
Hvala ti da si mi – nama svima omogućila da to doživimo.Prekrasno !
Hvala Hvala Hvala….
S.N.

Već neko vrijeme sam imala potrebu raditi kidanje veza i jedne večeri legnem u krevet rano, prilično umorna i zamolim anđele da mi pomognu kome da se obratim za kidanje veza. Drugo jutro se ustajem, a na mobitelu poruka od kolegice s vašom objavom o terminu kidanja veza.

Hvala na procesu kidanja veza. Bilo je zaista moćno, a bilo je i ugodno radit.

Te sam večeri lako zaspala, konačno nakon dugo vremena, ali sam puno sanjala.

D.L.
Sinoć je kidanje veza zaista bilo moćno, premda sam 3 puta zaspala na sekunda, dva. Iako sam planirala kidanje veza odraditi sa kćerkom ili možda tatom, pojavila mi se moja tetka, mamina sestra, koju sam jako voljela. Šokirala sam se, a nakon završenog procesa sam bila jako zahvalna da se ona pojavila i shvatila da je moja povezanost s njom bila i jača od one s majkom. Danas samo odmaranje u tišini.
Ljubim te.
D.M..

Na kidanje veza pozvala sam svoju majku. Došla je i ja sam bila sretna što je došla. Pomislila sam: ipak me njena duša voli kad mi je došla pomoći. Međutim, kad smo trebali napraviti krugove prekinula mi se internet veza. Pomislila sam kako se nešto protivi tom procesu, a onda sam odlučila nastaviti proces uz meditaciju koju si nam poslala. I opet, kad je trebalo napraviti krugove reprodukcija je stala i nije se htjela ponovo pokrenuti. Pomislila sam, ok probat ću još jednom, pa ako i treći put ne uspije znači da ipak nije vrijeme za to. Isključila sam snimku i ponovo otvorila i opet je stala otprilike na istom mjestu. Napominjem da sam već radila tri procesa kidanja veza, ali sa drugim ljudima i sve je bilo ok. Bila sam uznemirena, čak sam se malo uplašila iako znam da se može nešto ispriječiti, ako još nismo spremni. Protumačila sam ovu situaciju kao „glasnika“, odmakla se, promatrala i postavila pitanja. Odgovor na prvo pitanje je da osjećam uznemirenost i strah u ovoj situaciji. Na ostala pitanja čekam odgovore. Znam da ih moja duša zna pa će i doći.
N.D.

Dakle, planirala sam kidati vezu s mamom. Mama je i došla. Naš odnos je oduvijek vrlo turbulentan, no zadnje vrijeme smo se smirile. Što zbog mene jer sam shvatila da je ne mogu promijeniti što možda i zbog nje jer se prošle godine hrvala s rakom.

Da skratim, jučer kad se trebalo pokidati spone došlo mi je zlo. Točno neka slabinjava i strah. Došlo mi je da prekinem sve ali nisam.
Zanimljivo je da mi je jedna spona bila od brodske špage a druga od lanaca! Za tu drugu mi se pojavila velika sjekira da je prelomi! Bila sam u totalnom šoku. Ta spona s lancima bila nam je vezana za glave. Sve mi se posložilo u tom trenutku i sve mi je bilo jasnije. Mislila sam si pa kud baš lanci! Sad mi je možda i jasnije zašto baš lanci.
Spavala sam kao klada. Inače baš ne spavam najbolje.
M.T.

“Toplo preporucam sudjelovanje u procesu kidanja energetskih veza. Od kada sam ga radila pod tvojim vodstvom Bojana , a ima vise od pola godine, nevjerovatan preokret u odnosima s osobama sa kojima sam “kidala” veze, krenuvsi od majke. A odnos sa njom je bio dosao do tocke obostrane nepodnosljivosti. Sada je to jedan odnos kakav sam zeljela citav zivot…
Hvala Bojana Svalina” I.P.

Related Posts

One thought on “Kidanje energetskih spona – 23.05.2024. – online

  1. Vera Wolk napisao:

    Dobro vece ,,radujem se vec sada i zahvaljujem unaprijed.Pozdrav Vera

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)