BLOG, MOJI TEKSTOVI

Potrebiti i oni koji osjećaju da imaju što dati

Prije nekoliko mjeseci objavila sam poziv za sve koji žele energetski kroz energiju ljubavi pomagati na daljinu potrebitima i bolesnima. Za to nije potrebno nikakvo znanje niti tehnika, nego samo ljubav u srcu i želja da se odvoji malo vremena i pozitive za potrebite, nepoznate, usamljene, bolesne,…

Javilo se 10 dobrih duša koje zajedno sa mnom sa velikom ljubavlju i nadahnućem svake nedjelje šalje energiju ljubavi onima koji to zatraže, a trenutno im je jako potrebno.

Kroz slanje ljubavi obogatili smo svoje živote, jer teško je opisati osjećaje kojima vam se okupa srce kada znate da ste ga u mogućnosti otvoriti i za one koje ne poznajete, a kada im šaljete energiju ljubavi imate osjećaj da ih poznajete već godinama. Teško je opisati količinu ljubavi koju osjetite kada se energija grupe pokrene, kada osjetite svakog člana grupe ponaosob i znate da je, poput vas, otvoren za davanje, bez traženja zauzvrat.

Mi dajemo naših pola sata svake nedjelje u 19 sati, a kroz to davanje dobivamo ono što novac ili bilo kakvo materijalno dobro nikada neće, niti može donijeti čovjeku.

Ovim putem pozivam one koji osjećaju da im je život na prekretnici, da ne mogu trenutno sami, bolesne, uplašene, bespomoćne,… da se jave na mail osobnisvemir@gmail.com i kratko napišu nekoliko riječi o svom problemu, a mi ćemo im poslati energiju ljubavi u dogovoreno vrijeme.

Isto tako, pozivam i one koji osjećaju u svom srcu poziv za pomoć drugima i koji su spremni odvojiti pola sata svake nedjelje za druge.

Naš je rad besplatan i dobrovoljan, nagrada nam je što imamo mogućnost otvarati svoje srce i biti kroz to suosjećajniji i bolji ljudi.

Bojana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)