BLOG, MOJI TEKSTOVI, TRANSFORMACIJA OGRANIČAVAJUĆIH UVJERENJA

Jeste li spremni za transformaciju života?

Transformacija života je proces koji možete raditi samostalno ili ga  primijeniti u radu sa drugim osobama. U tijeku jednog procesa, koji traje otprilike pola sata, u stanju ste transformirati do 8 neugodnih događaja ili trauma iz svog života, te se osloboditi ograničavajućih uvjerenja koja ste kroz ta iskustva sakupili. Kako naš život i većina uvjerenja uglavnom počivaju na četrdesetak neugodnih iskustava, dovoljno je obaviti 4 do 5 procesa transformacije kako bismo u potpunosti uklonili ono što nas SADA sputava. Obzirom da su procesi vrlo moćni i zadiru u dubinu, te djeluju i nakon procesa još neko vrijeme, ne preporuča ih se raditi češće od jednom mjesečno. Prije je materija bila gušća, pa je vrijeme između procesa trebalo biti i dulje. Nakon svakog procesa biti ćete slobodniji, kreativniji, mirniji, sretniji, radosniji i sposobniji kreirati svoj život po svojoj mjeri. Odbaciti ćete nepotrebni i ograničavajući teret prošlosti i otvoriti se za kreiranje potpuno drugačijih iskustava, zasnovanih na svjesnom, a ne podsvjesnom djelovanju. Proces od srca preporučam svima koji su spremni otpustiti prošlost, emotivne blokade, traume, podsvjesna ograničavajuća uvjerenja i postati kreatorima vlastite stvarnosti.

Dosad sam proces radila tijekom individualnih susreta ili sam ga podučavala kroz radionice. Kako je doseg takvog rada bio ograničen mojim vremenom, dala sam si vremena i truda i proces u potpunosti objasnila i snimila, kako biste ga mogli raditi sami ili sa osobom uz koju vam je ugodno raditi procese unutarnjeg “čišćenja”. Uz snimljeni materijal, nalaze se i pisane upute. Proces je jednostavan, iako vrlo moćan i može ga raditi svatko, pod uvjetom da to želi. Radi se o duhovnoj alkemiji, koja ima snagu i moć neugodna životna iskustva “transformirati”u neutralna ili pozitivna. To ne znači da će neugodno iskustvo biti izbrisano, jer to nije moguće, ali će sav negativan, svjesni i podsvjesni naboj, koji ste kroz njega sakupili, biti otklonjen i imati ćete potpuno drugačiju percepciju tog iskustva. Obzirom da smo mi kreatori naše stvarnosti, a da se ona kreira kroz našu percepciju i naše programe, otklanjanjem programa i pozitivnom percepcijom, u stanju smo kreirati potpuno drugačija iskustva.

Da bih učinila ravnotežu “čišćenja” i kreiranja, snimila sam i nekoliko procesa manifestacije i kreiranja, koje sam i sama koristila. Ti su procesi poklon i bonus za sve koji se odluče za transformaciju. Volim nagrađivati i poticati one koji su na putu osobnog razvoja, zato što svaka radosna i prošlošću neopterećena duša svojom vibracijom utječe i na duše kojima je okružena.

Svi materijali su u video i pisanom obliku, a možete ih naručiti putem e-maila osobnisvemir@gmail.com. Materijali nisu besplatni, a cijenu se bazira na vrijednosti mog vremena, znanja i truda, te iznosi 300 kn. Za sva dodatna pitanja i informacije, budite me slobodni kontaktirati putem navedenog e-maila. Hvala i veselim se svakoj novoj duši koja hrabro kroči putem prema sebi.

4 thoughts on “Jeste li spremni za transformaciju života?

 1. Biljana napisao:

  Poštovana Bojana da li je to snimljeno na disk ili šaljete mejlom taj snimak
  Ja sam iz Srbije pa pitam i zbog troškova poste
  Hvala

  1. osobnisvemir napisao:

   Sve je snimljeno i ide mailom, draga Biljana

 2. Damir napisao:

  Spreman sam za transformaciju i naručujem video

  1. osobnisvemir napisao:

   Pozdrav, pišite mi na mail osobnisvemir@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)