Meditacija po čakrama, Meditacije, MOJI TEKSTOVI, OSOBNI SVEMIR

Moj poklon svima vama – Meditacija po čakrama

Sa ogromnom ljubavlju i zahvalnošću za to što me pratite i čitate, što me podržavate u mom radu i što ste uz mene svojim pozitivnim vibracijama, svima poklanjam svoju meditaciju po čakrama. Meditacija traje 50 minuta i uključuje u sebi  merkavu koja ima veliku moć unutarnjeg čišćenja i povezivanja sa svim dijelovima sebe, kao i susret sa vodićim koji će vam dati odgovor na pitanje koje mu postavite tijekom meditacije. Prolaskom kroz čakre osvijestit ćete različite teme iz svog živote, te ćete tijekom meditacije neke od njih riješiti, a za rješavanje ostalih osviještenih ćete imati priliku nakon meditacije odlučiti hoćete li ih otpustiti i na koji način.


Meditacija je opuštajuća, ali i vrlo duboka jer zadire u nesvjesno.
Možete je raditi kad god imate vremena za sebe, a bilo bi idealno svakodnevno. Možete je raditi samostalno, ali i u društvu dragih osoba, u tišini i u sjedećem položaju.
Moj vas glas vodi kroz meditaciju i na vama je samo da si osigurate jedan sat vremena u kojem ćete biti neometani i uživati u vremenu samo za sebe.
Ukoliko zaspite tijekom meditacije, nemojte se uzrujavati, jer i dok spavate vaše nesvjesno odrađuje ono što ste vi svjesno spremni odraditi.

Meditaciju možete slobodno preporučiti svojim prijateljima ili svima kojima smatrate da je potrebna, tako da ih uputite na link na kraju ovog teksta.

Uživajte u meditaciji i uvidima.

 

Related Posts

7 thoughts on “Moj poklon svima vama – Meditacija po čakrama

 1. Goga napisao:

  Ne mogu pokrenuti meditaciju.

  1. putps napisao:

   Ne znam zašto, meni uredno funkcionira. Možda nemate instaliran media player.

 2. Ljubica napisao:

  Posle meditacije po cakrama osecam obamrlost tela i neku tezinu koja me bas uspori u svemu,da li ja mozda gresim u necemu…

  1. putps napisao:

   U ničemu, samo ste se opustili

 3. Vanja napisao:

  Predivna meditacija, hvala draga Bojana!

  1. putps napisao:

   hvalaaa

 4. Nataša napisao:

  Wow kako moćno. Hvalaaaaaaa do beskraja?♥️?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)