BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Otpustite strahove

Otpustiti strahove nije teško. Kada je čovjek na to spreman, onda to ide bez ikakve tehnike, samo od sebe. Kada je polu-spreman, onda tehnike pomažu ili da riješe ili ubrzaju proces. Kada nije spreman, ništa mu ne može pomoći, osim sve više straha.

Već mjesecima vibriram svjetlosno tijelo i meditiram. Rezultat toga, iako to zbog toga ne činim, je često javljanje mog unutarnjeg glasića, onako iznebuha. Još je jača moja “poslušnost” i spremnost da ga slijedim. Tako mi je i danas, dok sam kuhala ručak i osluškivala je li se probudila moja 2-godišnja kćerka iz svog popodnevnog sna, čula glasić kroz slike u svojoj glavi i osjetila silnu potrebu da vam prenesem poruku koju sam dobila.

Ovaj je video rezultat onoga što sam čula, te se nadam da će vas nadahnuti, kao što sam i ja bila nadahnuta toliko da sam odmah prestala kuhati, snimila video u jednom dahu, stavila ga snimati na youtube i u tom času sam čula “mama, dođi”.  Tako to ide kad smo u skladu. A što se strahova tiče i njihovog otpuštanja, sve vam je u videu.

 

2 thoughts on “Otpustite strahove

 1. Marija Kolenko napisao:

  Draga Bojana,
  sasvim slučajno sam otkrila Vašu stranicu i od toga dana, a prošlo je skoro pa mjesec dana gledam kad god stignem, skoro svaki dan.Hvala vam što postojite, hvala vam na tim lijepim riječima-vjernica sam, vjerujem u anđele i Boga, ne mogu bez njih nastojim živjeti u tome , biti dobar čovjek, živjeti istinu u širenju ljubavi i potšovanja. Imam 62g radim još do ljeta, imam dva odrasla sina, jedna živi u Njemačkoj/ženjen/ sa suprugom, obadva farmaceuti i žive eto tako slično vašim načinom, drugi živi s nama, imamo stolarsku radnju i ima strahove svaki dan. Joše jednom hvala na ovim krasnim riječima iz vas zrači samo dobro i ljubav i mir i utjeha.
  srdačan pozdrav

  1. osobnisvemir napisao:

   Hvala vam na vašem komentaru, veseli me da živeći svoju svrhu pomažem i drugima i hvala vam na tome što ste mi to dali do znanja. Hvala, Hvala, Hvala. Šaljem ljubav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)