BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Otpuštanje uvjerenja

Kako bih mnogima olakšala život, snimila sam dva videa koja su vam potrebna kako biste vrlo jednostavno sami provjerili i otpustili uvjerenje koje vam više ne služi i kreirali željeno uvjerenje. Predlažem da prvo pogledate video o kineziološkom mišićnom testiranju pa tek onda onaj o otpuštanju uvjerenja. Oba su kratka, jer poštujem i svoje i vaše vrijeme i nastojim što je kraće moguće objasniti što je moguće više.

Mišićno testiranje ne morate koristiti samo za uvjerenja, nego gotovo za sve za što vam je potrebna provjera u vašem životu. Možete se pitati npr.  – da li me osoba xy laže? –   jednako kao i – da li su ove tablete dobre za mene?. Vaša podsvijest uvijek zna najbolji mogući odgovor, bez izuzetka. Vrlo je malen broj osoba koje ne mogu mišićno testirati, no tada obično sami sebi stoje na putu. Mišićno testiranje postoji još od doba Hipokrata i mnogi ga koriste u svom radu, ne samo u alternativi.

Otpuštati se može uvjerenja kroz različite metode. Pokazala sam vam one koje su primjerene svima, jednostavne i lagane za primjenu. Da biste ih mogli provesti, morate se uživjeti u emociju ili uvjerenje koje želite otpustiti ili u situaciju u kojoj ga imate. Tek kada jako nešto osjetite, možete to i otpustiti. Bez emotivnog angažmana metode ne djeluju, jer to ne ide iz razuma, nego iz srca i stanične memorije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)