RADIONICE INTERNETOM

ONLINE TEČAJ ZA PEAT PRAKTIČARA

 PEAT

Htjeli – ne htjeli, problem se rješava


PEAT je jedinstvena tehnika koja u nama povezuje suprotnosti pozitivnog i negativnog. Kreator PEAT-a je psiholog Slavinski, jedan od najvećih mislilaca današnjice. Toni Robins, svjetski priznat motivacijski govornik i strateg, odao je Slavinskom i PEAT-u veliko priznanje.


Vrijednost PEAT-a kao terapeutske metode i sistema duhovnog rasta je u tome što integrira dva suprotna dijela u nama uslijed čega postajemo cjeloviti. Tako nestaju sile koje nas razdvajaju i koje se u nama bore. Problemi i stanja koja se riješe PEATOM
nestaju zauvijek.

Integracija suprotnosti je od izuzetnog značaja za svako biće. Živimo u dualnom univerzumu gdje svaka pojava ima svoju suprotnost: život – smrt; tuga – radost; svjetlost – tama; dobro – zlo,... Ako krenemo u vlastitu dubinu, doći ćemo do integraije oba svoja pola, a tako do svoje suštine. Urođena težnja svakog ljudskog bića je da postane cjelovito što nam PEAT omogućuje.

U praksi, PEAT se može primijeniti na bilo koji psihološki i emocionalni problem ili stanje.

Primjer:
Problem: „Nikako ne mogu pronaći partnera za emotivnu vezu“.
Uvjerenje: „Ja nisam dovoljno dobra/dobar za ljubav“.
Rješenje: Primjenom PEAT procesa na uvjerenje „Ja nisam dovoljno dobra/dobar za ljubav“ i integracijom polariteta koje otkrijemo tijekom procesa, navedeno uvjerenje reprogramira se u „Ja jesam dovoljno dobra/dobar za ljubav“ .

Novo uvjerenje osjetite odmah nakon procesa. Trenutno stičete samopouzdanje vezano za partnerski odnos. Mogućnost pronalaska partnera je mnogo veća, jer ste se zbog rješavanja negativnog naboja otvorili prema prilikama za pronalaženje partnera.

PEAT proces odvija se spontano i vrlo je efikasan

Najveća vrijednost PEAT procesa, osim rješavanja bilo kojeg psihološkog i emotivnog problema je i u integraciji PRAISKONSKIH OSOBNIH KODOVA. Integracijom praiskonskih osobnih kodova, zauvijek bivamo oslobođeni nesvjesnog stiska dualnosti na nivou naše duše. Tako dolazimo do najdublje srži svog Bića, nakon čega ćemo se osloboditi dualističkog doživljaja svijeta, kroz suprotnosti.

PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu Neutralizaciju. Neutralizacija Kodova bila je najdublja tajna tokom mnogih vjekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i suvremene Spiritualne Tehnologije. Sada je ta tajna oslobođena na izuzetno jednostavan i efikasan način.

Ukoliko želite naučiti PEAT u toplini svog doma ili ureda, u grupi od maksimalno 10 sudionika, imate priliku. Na online PEAT tečaju ću vas:

  • osposobiti da možete biti PEAT praktičar
  • provesti kroz proces integracije praiskonskih kodova – dobit ćete svoje kodove
  • naučiti kako riješiti svoje emotivne i psihološke, kao i mnoge zdravstvene probleme
  • povezati sa grupom budućih PEAT praktičara
  • naučiti kako primjenjivati PEAT u svakodnevnom životu za sebe i druge


Termini grupne online edukacije:

  • subota   04.04.2020.  od 18.30 do 21 sat
  • nedjelja 05.04.2020.  od 18.30 do 21 sat
  • utorak   07.04.2020.  od 19 do 21 sat

Ostatak tečaja učesnici će dobiti kao trajnu snimku. Osim snimke, svatko će dobiti skriptu i knjigu PEAT.

Dodatne informacije i prijave na e-mail: putpremasebi@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *