Uncategorized

Novogodišnji retreat na Krku – Svaline & Ševko Bajić – 29.12.2023.-02.01.2024.

NOVOGODIŠNJI RETREAT NA KRKU

SVALINE & ŠEVKO BAJIĆ

POVRATAK IZVORNE SUDBINE – DESTINY RETRIEVAL

29.12.2023. – 02.01.2024.

Kad sam razmišljala kako bih voljela ispratiti postojeću i dočekati Novu godinu, bilo mi je jasno da to može biti samo u svetom krugu. Sveti krug je mjesto u kojem smo svjesni tko smo, odakle dolazimo i kuda idemo. Osobama koje se osjećaju pozvanima biti dijelom svetog kruga je integracija duše u ovom životu iznimno važna tema, jer razumiju i svjedoče da kroz dublju cjelovitost cjelovitost živimo kvalitetnije živote. U svetom krugu je atmosfera sveta u smislu svete ljubavi. U njemu se dijeli, surađuje, smije, plače, pleše, umrežava, podržava i naprosto prisutno živi u skladu sa drugima.

Ove ćemo se godine okupiti u petak 29.12.2023. i uz zvuke maestra, velikog čovjeka i šamana Ševka Bajića i njegovog šamanskog bubnja ćemo putovati u realnosti u kojima su izgubljeni dijelovi naše duše, uslijed čega imamo izazov i sa življenjem izvorne sudbine, između ostalog. Na ovom ćemo se retreatu baviti iscjeljenjem onih dijelova sebe koji nas ometaju da živimo svoju autentičnu sudbinu.

Zajedno ćemo putovati u druge realnosti, sudjelovati u ikarusima, svetim pjesmama iscjeljenja, piti medicinu kakao, proučavati intuitivne poruke Osho Zena, te dijeliti uvide, priče i doživljaje, ali i pripremati obroke, šetati, plesati, pjevati, te uz karaoke i zajedničku proslavu dočekati Novu godinu.

Ukratko, zajedno ćemo kreirati energiju iscjeljenja i harmonije.

VIŠE DETALJA O TEMI RETREATA:

Gotovo da nema čovjeka na ovom svijetu koji se neće zapitati barem jednom – “Što je moja sudbina i zašto živim baš ovakvu sudbinu?” Tragajući za odgovorima života neki će o sudbini razmišljati kao o kazni ili preteškom iskušenju, dok će neki o sudbini ramišljati kao o nepromjenjivom zacrtanom planu u kojem se baš ništa ne može promijeniti. Takav pogled na sudbinu nas čini bespomoćnim ljudskim bićima koja moraju odživjeti baš ovakve živote bez moći da na bilo što utječemo.

Drevni šamani nas podučavaju već tisućama godina da nismo baš toliko bespomoćni i da možemo nešto promijeniti. Možda ne možemo promijeniti naše lekcije duše koje smo došli naučiti i te lekcije će se manifestirati kroz naše izazove sa kojima ćemo se suočiti.

Ali, za Šamane je najvažnije otkriti na što IMAMO utjecaj. Baš to JEDNO što možemo promijeniti ujedno predstavlja i odliku svjesne i budne duše u ovom svijetu, te najveći dar koji sebi možemo pokloniti. SVJESNOST SVJEDOČENJA!!! Život će se odigrati onako kako je naša duša isplanirala u ovom svijetu da baš svaki trenutak života koji živimo bude plan naše duše u kojem iscjeljujemo, transformiramo i otpuštamo. Ovaj život je prilika da iskusimo i naučimo lekcije koje su nam kao duši potrebne.

KAKO ĆEMO SVJEDOČITI našem iskustvu života je jedini trenutak naše slobodne volje. Svi ih imamo nebrojeno u našem životu i svaki trenutak našeg života je prilika pitati se da li imamo snage i mudrosti, zrelosti i budnosti duše da odlučimo KAKO ĆEMO SVJEDOČITI našoj sudbini. Potrebna je budnost i svjesnost duše i upravo to je ono o čemu Šamani govore kada nas podučavaju zašto ne VIDIMO najbolje prilike i šanse u našoj sudbini. Prilike da se mijenjamo, prilike da naučimo, oprostimo, iscijelimo i otpustimo.

Naša izvorna sudbine duše je UČENJE, BUĐENJE i ISCJELJENJE. Sve dok to ne otkrijemo mi zapravo ne živimo izvornu sudbinu duše, već programe i uvjerenja, traume i neiscjeljenosti, naše snove i noćne more koji nas programiraju i stvaraju osjećaj da smo u našoj sudbini bačeni u uzburkalu rijeku i da baš ništa ne možemo učiniti.

U našoj autentičnoj sudbini smo se mogli prisjetiti i otkriti pravu svrhu duše u ovom životu, mogli smo naučiti i prisjetiti se darova duše, kretivnosti, snage ili mudrosti koje nosimo, mogli smo manifestirati ljubav i razumijevanje, mogli smo biti oni koji povezuju i skupljaju ljude u zajedništvu, mogli smo biti učitelji, nadahnuće, nada ili inspiracija. Sve smo to mogli u našoj autentičnoj sudbini duše samo da je naša svjesnost budnija i da smo svjesniji.

Kada nismo budni udaljavamo se od autentičnog mjesta naše duše, uranjamo u san/noćnu moru u kojoj smo bespomoći i naš jedini cilj postaje – DA PREŽIVIMO!

Tijekom 5 dana retreata, kroz šamanska putovanja i zajednički rad, korak po korak ćemo otkrivati suštinu naše autentične sudbine. Povezat ćemo se sa dva duhovna plemena, naše pleme obitelji u kojem ćemo pronaći naše izvorno mjesto i naše pleme duše i spiritualno pleme u kojem ćemo pronaći našeg unutrašnjeg Šamana/Šamanku koja će biti naš prvi i najvažniji učitelj.

Putovat ćemo rijekom sudbine da vidimo u kojim sporednim scenarijima je izgubljena naša energija duše i kada je vratimo dobit ćemo uvide kako smo zapravo trebali živjeti našu autentičnu sudbinu, što smo trebali učiti, što iscjeljivati, što manifestirati.

Napravit ćemo putovanje u realnost božanskog kako bismo otpustili ugovore duše koji ne služe najvećoj svrsi.

Na ovaj način ćemo povratiti našu izvornu slobodu duše da ponovo rekreiramo energiju naše izvorne sudbine

PLAN RADA:

29.12.2023. Petak:

Dolazak i smještaj učesnika do 17 sati

Relaksacija i večera

Od 20 sati uvod i kreiranje svetog kruga i vodstva, te šamansko putovanje u viziju autentične sudbine.

30.12.2023. Subota:

Doručak

10:00 – 13:00: Šamansko putovanje u mjesto pleme porodice, otkrivanje autentičnog mjesta duše.

14:00 – 19:00 Vrijeme za osobnu integraciju, kuhanje i večeru

20:00 – 21:00 – šamansko putovanje u Pleme duše- unutrašnji šaman

31.12.2023. Nedjelja:

Doručak

10:00 – 13:00: Šamansko putovanje rijekom sudbine i otkrivanje zalutalih energija duše.

14:00 – 19:00 Vrijeme za osobnu integraciju, kuhanje i večera

20:00 – 21:00 – Ikarusi iscjeljenja – nova vizija

21:00 – 23:00 – Ceremonija prelazaka i manifestiranja

23:00 – Karaoke druženje i slavljenje života

01.01.2024. Ponedjeljak:

Doručak

11:00 – 13:00: Šamansko putovanje svh prelazaka

14:00 – 19:00 Vrijeme za osobnu integraciju, kuhanje i večera

20:00 – 21:00 – Šamansko putovanje raskidanje ugovora duše – ceremonija otpuštanja

02.01.2024. Utorak:

Doručak

-11:00 – 13:00: Šamansko putovanjeu Akasha energiju kreiranja nove sudbine.

13:00 – Odlazak učesnika

SMJEŠTAJ:

Smještaj se nalazi u VSG resortu u Klimnu na otoku Krku u komfornim apartmanima za dvije ili tri osobe, sa mogućnošću korištenja saune i jacuzzija, kao i zajedničkih prostorija za kuhanje i druženje. Grijanje je podno, za one koji se boje zime na moru. Više o smještaju možete vidjeti na ovom linku:

SLIKE I OPIS SMJEŠTAJA

HRANA:

Postoji mogućnost zajedničkog kuhanja uz podjelu troškova, kao i organizacija kuhara za vege hranu ili svatko može kuhati sam u svom apartmanu ili se hraniti u obližnjim restoranima koji rade u to doba godine i imaju zagaranirano dobru kuhinju. Ta mogućnost je prepuštena svakom na odluku, a o tome možemo detaljnije razgovarati tijekom prijave.

CIJENA:

Cijena uključuje boravak u apartmanu za 2 ili 3 osobe sa cjelokupnom organizacijom i programom. Cijena ne uključuje hranu i piće, troškove puta i osobne troškove. Moguć je dogovor oko prijevoza, kao što je moguće organizirati kuharicu, zajedničko ili individualno kuhanje.

U slučaju da dolazi obitelj sa jedno ili dvoje malodobne djece, bit će smještena u jednom apartmanu i smještaj je za djecu besplatan. U slučaju da dolazi jedna osoba sa dvoje djece, boravak je za drugo dijete besplatan.

Cijena po osobi za rezervacije do 15.10.2023.: 475 EUR

Cijena po osobni za rezervacije nakon navedenog perioda: 550 EUR

REZERVACIJA I AKONTACIJA:

Prilikom rezervacije potrebno je na račun VSG resorta uplatiti 100 EUR nepovratne akontacije. Ostatak iznosa se uplaćuje do 15.12.2023. ili najkasnije prilikom dolaska.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

E-mail: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)