BLOG, MOJI TEKSTOVI

Novi početak po 3. put

Na godišnjem odmoru sam pričala sa kćerkom koje sam sve poslove u životu radila. Komentirala je da još jedino nisam radila kao kuharica, na što se moj suprug nasmijao i rekao da ću taj posao u naredno vrijeme imati prilike usavršiti. Naravno da neću biti kuharica, ali narednih nekoliko mjeseci dok se ne aklimatiziram u novoj sredini ću sigurno malo više kuhati. Doduše, možda ne toliko finih i ukusnih obroka kao što moj suprug misli, koliko novih ideja kako da se što bolje prilagodim na život u novoj sredini, te kako da svojim životom i tamo prenosim poruku koju sam započela u Zagrebu prije 8 godina.
I dalje sam tu za sve koji me trebaju, možda manje fizički nego dosada, ali potpuno dostupna kao i dosada. U Zagrebu ću biti relativno često i tada dostupna i za susrete, te različite i nove radionice koje ću pripremati u naredno vrijeme.
I dalje ću pisati, možda više nego ranije, jer će sigurno biti pregršt zanimljivih tema kojima ću svjedočiti o tome kako se snalazim na novom životnom putu.
Da ne duljim sa uvodom, više o novom početku možete pročitati ovdje – http://blog.vecernji.hr/bojana-benovic/novi-pocetak-po-3-put-5688

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)