BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Najmoćnije od mene dosada

Danas sam bila duboko inspirirana i mislim da se sve što sam ikada napisala ili objavila na bilo koji način ne može mjeriti sa tim što je danas izašlo iz mene. Ili, bolje rečeno, da ništa niste čitali ili čuli od mene dosada, da samo naredna dva videa poslušate, sve ste čuli. Sve što sam ikada bila i činila išlo je prema ovome.

Videa su dio jedne cjeline, iako je svaki zasebna priča za sebe. Nedostaje još jedan začin, ali danas mu nije bilo vrijeme. Biti će kada će trebati biti.

Tek ovog trenutka mi je palo napamet da je danas Mala Gospa. Kako nije slučajno da mi se baš danas spustio blagoslov izricanja ovih istina i kako je divno da je moja zaštitnica Gospa u tome imala “svoje prste”. Jučer sam gledala na facebooku snimak njezinog objavljivanja u Međugorju kojeg je stavila jedna dobra duša. Koliko je sve povezano i kad nemamo pojma da je povezano.

Da vas ne bih dugo držala u neizvjesnosti, ali i da vam ne bih sa previše detalja kvarila užitak slušanja, objavljujem videa, a vi vidite što ćete sa njima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)