Anđeoske meditacije, Meditacije, MOJI TEKSTOVI, OSOBNI SVEMIR

Meditacija Arhanđela Uriela

Posljednja meditacija u našem 7-dnevnom Anđeoskom izazovu je meditacija na Arhanđela Uriela. Ostala sam opet bez riječi, jer Uriel ima ogroman značaj u mom životu. To je Arhanđeo koji jako pomaže pri manifestiranju, ali njegova najvažnija zadaća je da nas ispunjava zahvalnošću i pozitivnim životnim stavom, te da uz njegovu pomoć uspijevamo pustiti radost i životno veselje u svoj život. Bez tih energija nema živahnog, kreativnog i čulnog života.

Volim ga zvati Arhanđelom koji nosi zlatnu zdjelicu životnih začina. On je čuvar zrake crvenozlatne boje. Ako to objasnimo putem čakri, onda znate da je crvena korjenska (prva), a da je zlatna svjetlost iznad krunske čakre. Početak i (bes)kraj. On nas povezuje sa našom životnom snagom i sa Božanskom mudrošću, a samo povezani možemo biti doista radosni, puni vjere, optimizma, veselja, kreativnosti, snage, hrabrosti,… pa nije ni čudo da uz njegovu pomoć lagano manifestiramo pozitivno. Manifestirati pozitivno može samo pozitivno biće, a Arhanđeo Uriel se za to brine.

Uživajte u njegovoj meditaciji. Kratka je i slatka.

Uživajte u svih 7 meditacija koje sam vam snimila. Možete ih koristiti kada god osjetite da vam je neki od Anđela i Arhanđela koji su se objavili kroz naš izazov, potreban. Kroz naš izazov su se pojavila 3 Arhanđela – Rafael, Mihael i Uriel. Sjetite se svetog trojstva – otac, sin i Duh sveti. Simbolika broja 3 je moćna, pa sam uvjerena da nisu slučajno došla 3 Arhanđela. Rafael – isjeljenje, Mihael – zaštićenost, Uriel – životna radost. Trebam li još što dodati?!

To je tako kada se družimo sa Anđelima. Oni su bića na višim frekvencijama i uvijek donose informacije iz najviše frekvencije. Da bismo se povezali sa njima, trebamo podići svoju frekvenciju. U tome će vam meditacije zasigurno pomoći.

Hvala što ste sudjelovali. Hvala što meditirate. Hvala što komunicirate sa Anđelima, jer to znači da ste na visokoj vibraciji. Time svijet činite lijepim mjestom za život. Hvala. Hvala. Hvala.

Poslušajte meditaciju i sa radošću sve meditacije dijelite dalje, ako osjetite da će to i drugima pomoći.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)