Uncategorized

Meditacija Arhanđela Mihaela

Drugi Arhanđeo u svega 3 dana. Moćna energija nam pomaže i biva sa nama. Izgleda da uopće nije slučajno što sam osjetila jak unutarnji poriv za Anđeoskim izazovom. Ma naravno da ništa nikada nije slučajno, uvijek sve ima svoj duboki smisao, kojeg mi ljudi niti moramo, niti često možemo znati. Srećom, dovoljno je samo otvoriti se u srcu da bismo mogli čuti sitan unutarnji glasić i praksom izvježbano povjerenje da ga krenemo slijediti. Onda nastaju “čuda”, kao što je i ovo divno Anđeosko meditiranje i osnaživanje. Anđeli su prepoznali da nam je potrebno jako osnaživanje, kontakt sa našim starim znanjima i unutarnjim mirom i to nam bezuvjetno daju.

Arhanđeo Mihael nam poručuje – Zaštićen si uz moju pomoć na svim razinama.

Teme u kojima se on pojavljuje su vjera, volja Božja, pravo i pravednost, nesebičnost, ostvarenje želja, zaustavljanje ovisnosti, otpuštanje “finih” blokada, pomoć i podrška na samrti.

Ako imamo problema sa grlom, vratom, kožom i hipofizom, to su njegova područja, nad kojima ima veliku moć iscjeljivanja.

On snaži našu intuiciju i podučava nas da se ne bismo trebali oslanjati samo na intelekt. Odmaknut će od nas situacije, ljude ili emocije koje nas opterećuju, ako ga zamolimo za to.

Poslušajte njegovu meditaciju sa ili bez namjere. Dozvolite da kroz meditaciju energija Arhanđela Mihaela uđe u vaš život kako biste se podsjetili na to da jeste i uvijek ćete biti – mir.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)