Uncategorized

Meditacija Anđela za spoznaju i prihvaćanje

Anđeo za spoznaju i prihvaćanje prenosi poruku  koja nam pomaže da spoznamo da naš životni plan sadrži sve što je za nas važno i smisleno.

Često mi ljudi mislimo da ZNAMO što je najbolje za nas i tvrdoglavo slijedimo svoje planove iako sve u nama vrišti da to nije za nas. Anđeli i vodići nas uvijek upozoravaju i koriste naše tijelo za upozorenje kroz različite ozljede, bolove u raznim dijelovima tijela, lakše saobraćajne nesreće, lomove, zakašnjenja, neke neugodne situacije,… ukratko, na različite načine. Prvo su ta upozorenja tiha i ne baš opasna, no kad se oglušujemo dulje vremena, one postaju sve “glasnije” i neugodnije.

Meni su Anđeli jako dugo i strpljivo upozoravali, nekoliko godina je to trajalo, no bila sam jako tvrdoglava i nisam odustajala od svojih zamisli, iako sa njima nisam bila niti zadovoljna, niti sretna. Čudan je taj um i što nam može učiniti kada se otme kontroli i kada nismo povezani sa svojom intuicijom i Anđelima. Na kraju su mi priprijetili karcinomom. E, tad sam ih čula. Nisam odmah vjerovala da baš njih čujem, no bez obzira na to, upozorenje je bilo tako glasno, da mi nije bilo na početku niti potrebno da razmišljam o tome tko me to upozorio. Tek kasnije sam se počela time baviti.

No, da ja više ne pišem, poslušajte meditaciju da biste se povezali sa Anđelom za spoznaju i prihvaćanje i osjetili kada je vrijeme za “odustajanje”. To nije odustajanje od unutarnjeg cilja, nego od onog što nam nameće um, a nije najbolje za nas, niti u skladu sa našim životnim planom. Očito nam je to potrebno naučiti, kada nam je kroz meditacije došao ovaj Anđeo.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)