Anđeoske meditacije, Meditacije, MOJI TEKSTOVI, OSOBNI SVEMIR

Meditacija Anđela za opsesivne misli i za rješenja

I opet me po ne znam koji put fascinirala povezanost sa Anđelima i na koje me sve načine vode kroz život. Poslijepodne sam uživala u našem gradskom parku i snimila kratki spontani video kojeg ću vam staviti unutar ovog teksta, ne znajući još koji će nam Anđeo doći u pohode sa svojom meditativnom porukom. Šečući sam naišla na 2 pera. Iako to nije čudno, obzirom da u našem parku ima puno gusaka i pataka, koliko god šećem parkom, još nikad nisam naišla niti na jedno pero. Nevjerojatno, ali istinito. Anđeli se često ukazuju kroz pera, pa ako na koje naiđete na putu, nasmiješite se svojem Anđelu i svakako osvijestite misli koje ste u tom trenutku imali, jer pero je uvijek poruka.

Anđeo za opsesivne misli i rješenja poručuje da nam pomaže povezati nas sa Božanskim rješenjima koja će nam pomoći oko naših problema. Da bismo došli do Božanskih rješenja, potrebno je samo bivati (moj video, koji je objavljen i čiji je naslov stavljen nekoliko sati prije nego sam se svjesno povezala sa Anđelima i zatražila meditaciju koja najbolje rezonira sa kolektivnom svijesti i pomaže joj da se podigne).

Anđeo za opsesivne misli i rješenja nam pomaže promijeniti trag misli i uvidjeti rješenja koja čekaju na nas. Ljudi su skloni mislima se kretati već uvriježenim kolosijekom koji ne vodi dalje. Ako bismo se malo odmaknuli od toga, stigli bismo na drugi trag, promijenila bi se perspektiva i način razmišljanja, te bi se pojavilo rješenje.

Anđeo za opsesivne misli i rješenja pomaže kod problema sa hipofizom, glavoboljom, kod teškoća sa koncentracijom i kod poremećaja spavanja.

Spojite se sa njime i kroz njegovu kratku meditaciju koju vam ovdje prilažem. Uživajte u njoj, kao što sam i ja uživala dok sam se povezivala sa Anđelima i dok sam je snimala. Ako osjetite da meditacija čini vama dobro, proslijedite je dalje svojim prijateljima ili dragim osobama. Hvala. Hvala. Hvala.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)