Anđeoske meditacije, Meditacije, MOJI TEKSTOVI, OSOBNI SVEMIR

Meditacija Anđela za ljubav i odnose

Anđeo za ljubav i odnose nam poručuje – Pusti da ljubav uđe u tvoje odnose.

Ja bih ovdje dopunila – u sve tvoje odnose. Često znam reći, a i ovaj put ću ponoviti – lako je voljeti onoga koga volimo, no izazov i poduhvat je voljeti one koje nam je teško voljeti. Možete li voljeti šefa koji vas tlači, partnera koji vas je prevario, prijateljicu koja vas je izdala, susjeda koji vam skače iznad glave i pravi buku kad biste vi spavali ili radili, osobu koja vam namjerno ogrebe auto, učitelja koji vas nepravedno tlači, političara koji naočigled grabi za sebe i briga ga za interese građana,…..

Sad vjerojatno neki od vas mrmljate u sebi – ma što ova piše, pa ne misli valjda da takve trebam voljeti. Da, trebate. No, da biste to mogli, trebate znati što ljubav je, a što nije. Ljubav ne znači da ćete se sa vašim mučiteljem družiti, slagati, da ćete ga opravdavati, da ćete misliti da je on u pravu, da se trebate povoditi za njegovim primjerom, …. Ne, ljubav nije slijepa, niti lažna. Ljubav znači da razumijete da je i ta osoba duša, poput vas. To znači razumjeti da je i ona ovdje u školi života i da igra ulogu kroz koju stječe iskustvo života u fizičkom svijetu. Nisu sve uloge jednako lijepe, niti dobre, ali služe da bismo kroz njih rasli u spoznaju, a time i u duhu. Voljeti takve duše, znači pomoći i njima i sebi da brže rastemo u duhu. Voljeti ih znači ne nositi teret mržnje, zamjeranja, ogorčenja i tko zna čega sve ne, prema takvim osobama. To znači biti slobodan od svega prema njima što nije ljubav. Ako znamo da je svatko samo izaz Boga, onda volimo Boga u njemu, koliko god on bio skriven ili neočit. To je znanje da Bog u njemu postoji i da već naš čin ljubavi u duhu prema takvom biću, pomaže u podizanju njegove vibracije. Više ćemo mu pomoći odašiljanjem misli ljubavi, nego mržnje. Provjerite, ako meni ne vjerujete.

U svakom slučaju, Anđeo za ljubav i odnose vas poziva da praktično živite ljubav u svom životu. Dozvolite meditaciji da vas poveže sa Anđelom za ljubav i odnose i da vam on udahne neophodnu esenciju ljubavi, kako biste je i vi mogli praktično živjeti u svom svakodnevnom životu.

Hvala što prakticirate ljubav u svakodnevnom životu i što time zemlju činite ljepšim mjestom za život. Hvala. Hvala. Hvala.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)