Uncategorized

LJETNO PODUPIRANJE – Podrška za percepciju života iz duha obilja

LJETNO PODUPIRANJE

Energetska podrška za percepciju života iz duha obilja

01.08. – 08.08.2023. zoomom

5 online susreta od 20 do 21.30 sati

i

podrška u whatsup grupi

Osjećam da je došlo vrijeme da podijelim uvide i novu razinu percepcije života koju sam spoznala i iskusila kroz prethodnih nekoliko mjeseci svog života.

Krajem prošle godine započela sam pisanje svoju druge knjige i u jednom trenutku sam zapela i prestala sa pisanjem. Kanal mi se zatvorio kod teme obilja. Obzirom da riječi koje dijelim sa drugima jedino mogu kanalizirati ili iskustveno podijeliti, zamolila sam život da mi pokaže kroz iskustvo što je ono što trebam integrirati unutar sebe kako bih jasno mogla pretočiti u riječi što je to obilje i kako ga živjeti.

Iskustva su se nizala jedno za drugim. Na početku su se činila neugodnim i blokirajućim, te su u meni izazivala neugodne tjelesne i emotivne senzacije. Puno sam vremena provodila u vrtu gajeći biljke što mi je pomoglo da te senzacije otpustim iz svog sustava i da uz pomoć mudrosti biljaka i prirode budem vođena u mijenjanju vlastite percepcije života u onim dijelovima koji nisu podupirali moje postojanje kroz lakoću življenja.

Uvidi su se počeli spuštati i dio njih sam podijelila kroz svoje lajvove koje organiziram petkom u 21 sat na svom youtube kanalu. Jedan od njih je posljednji, u kojem je mnogo toga rečeno.

Jednako tako, mnoge sam uvide podijelila na svojim vođenim putovanjima u prirodi, ali ih i nadopunila i testirala kroz energiju tih grupa. Tema je bila energija ljubavi i može li se njome doista mijenjati realnost i za koliko vremena. Sve grupe koje sam vodila bile su vrlo skladne, duboko povezane i sve je teklo prirodno, a sve što sam radila je bilo provođenje onog što sam kroz svoj proces transformacije dobivala kao uvid ili iskustveno znanje.

Sad sam dobila poziv da sve to podijelim sa svima vama koji osjećate da želite čuti ono što vam sada kroz ovaj poziv upućujem.

Rečeno mi je iz sfere mog duha da će znanje biti spušteno kroz mene u formi pitanja i odgovora u intimnoj grupi koja će se družiti 5 dana od 01.08. do 07.08.2023. godine, od 20 do 21.30 sati. Posljednja večer, 08.08. , bit će vođeni grupni proces kidanja veza za širu javnost, a članovi grupe ga imaju besplatno u okviru ovog programa. Jednako tako, oformit će se i whatsup grupa za sva pitanja i podršku na našem zajedničkom putu, kako ništa ne bi ostalo nedorečeno i nejasno.

Svaki susret će se snimati i snimka će biti trajno dostupna.

Susreti će biti tematski, a teme koje ćemo obraditi kroz vaša pitanja su:

Što je ljubav i kako voljeti

Emocije i kako ih koristiti kao put prema sebi

Misli i kako postupati sa njima

Problemi svakidašnji i kako ih rješavati

Životno obilje

Grupni proces kidanja veza

Susreti će biti intuitivni i vođeni iz sfere duha, a energija grupe koja se oformi će doprinijeti čaroliji ovog putovanja. Vaša pitanja će kreirati dinamiku i jedini uvjet za prijavu je da dođete otvorena uma i srca, jer naša otvorenost kreira naše primanje.

Energetska razmjena: 40 EUR

Prijave: putpremasebi@gmail.com

One thought on “LJETNO PODUPIRANJE – Podrška za percepciju života iz duha obilja

  1. Tatjana napisao:

    Draga, dobra Bojana, želela bih da se prijavim za radionicu obilja, ako nije kasno. Ljubim te i grlim dušom.
    ❤️❤️❤️

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)