Uncategorized

LJETNO BUĐENJE – online tečaj buđenja!

Vrijeme je za Ljetno Buđenje!

Danas je ljetni solsticij. Čitavog dana mi dolaze poruke poput: “Nakon Šolte ništa neće biti isto, te ću doživljeno i naučeno pokušati u što većoj mjeri implementirati u svoj život.”

Ne radi se samo o jednoj poruci, kao niti poruci vezanoj samo za Šoltu. Radi se o pregršt poruka u kojima ljudi iz različitih dijelova svijeta imaju baš danas potrebu napisati mi da “nakon mojeg ulaska u njihov život, ništa nije isto.”

Lijepo je egu pročitati takve poruke, no nakon treće znala sam da poruke nisu tu da mi hrane ego, nego da mi nešto duboko poruče. I shvatila sam.

Vrijeme je za LJETNO BUĐENJE!

Svi koji osjećaju da se žele probuditi iz iluzije uma, a osjećaju da sam ja osoba kroz koju će Božanski kanal dovoljno glasno govoriti da me možete čuti, sa velikim veseljem sam oslobodila svoje vrijeme u:

ČETIRI ČETVRTKA

od 19 do 21 sat

14.07., 21.07., 28.07. i 04.08.

Družit ćemo se online putem zooma i radit ćemo sve ono što osjetim da je potrebno u cilju BUĐENJA iz postojećih obrazaca žrtve i samosabotera u kojima smo izdavali sebe i energiju svog života.

Buđenje će biti praktično i vrlo jasno vidljivo! Radit ćemo ga onako kako osjetim da je grupi koja će se oformiti potrebno. Iz tog razloga ne mogu sada napisati sve detalje programa, no mogu iz duše garantirati da će biti duboko, podržano i iscijeljujuće. U svakom slučaju, spoznati ćete kako i u kojim područjima života vas ometaju i što vas uče arhetipovi žrtve, sabotera, prostitutke i unutarnjeg djeteta. Raditi ćemo i na otkrivanju i integraciji blokirajućih uvjerenja, kao i energetskim tehnikama koje su nam potrebne da razvijemo svoj stupanj svjesnosti ili budnosti. Jednako tako, spoznat ćete i faze duhovnog razvoja, te otkriti na kojoj postaji se trenutno nalazite!

Nije LJETNO BUĐENJE sa mnom za svakoga. Ja radim duboko i iz trenutka, iz dubine svog srca i polja svih mogućnosti. Ako niste spremni na suočavanje sa svojom vlastitom iluzijom, ovaj tečaj nije za vas.

Ja danas živim ovako!

Nije oduvijek bilo tako! Trebala sam se probuditi da si dozvolim živjeti svoje vizije!

Ne morate živjeti moju viziju! Živite svoju! Ali, poanta je na tome da je živite!

Sve dok “spavate”, ne živite! Sve dok niste budni, ne živite! Vrijeme je za sve koji su spremni!

Prvo polijetanje je 14.07. od 19 do 21, a svako naredno će biti sve lakše i lakše.

Četiri četvrtka online od 19 do 21 sat!

Ako ste spremni za svoju unutarnju istinu, onda se možete javiti na e-mail putpremasebi@gmail.com

Energetska razmjena: 1.000 kn ili 140 EUR

Hvala na prepoznavanju!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)