Uncategorized

LJETNA ČAROLIJA NA DRINI I ZELENGORI

LJETNA ČAROLIJA NA DRINI

Tematski retreat sa temom

“Uživaj u potpunosti bez straha”

20. – 23.07.2023.

 

 

ŠETNJA I MEDITACIJA U PRIRODI

LOGORSKA VATRA UZ PRIGODNE SADRŽAJE I CEREMONIJE

RAFTING NA TARI I DRINI

POSJET ZELENGORI, JEZERA GORNJE I DONJE BARE

POSJET VISOKOM

Ovaj je retreat za ljubitelje prirode i života, domaće hrane, dobrog društva, duhovne tragaoce na putu prema sebi, ljude koji koriste svaku priliku da se povežu sa svojom dušom i one koji su otvoreni za malo avanture tek toliko da ostanu uspomene.

Isto tako, program je zamišljen za prepuštanje užitku življenja i sve što ćemo raditi je usmjereno otpuštanju onog unutar nas što nas spriječava da užitak življenja živimo u svojoj svakodnevici.

Koristeći snagu prirode, meditacije, zvukova (bubanj, pjesma), pokreta (ples uz vatru), riječi (Marijo i Bojana Svalina o životu i kako ga živjeti bez straha i u potpunosti baš takvog kakav je), te autohtone hrane, bivat ćemo u sadašnjem trenutku preplavljeni užitkom življenja. Mijenjat ćemo strukturu svojih energetskih polja kako bismo stvorili protok unutar sebe koji će nas po povratku u svakodnevicu nositi kroz život na valovima zadovoljstva i uživanja.

PROGRAM:

 1. DAN (čevrtak):

  Polazak iz Zagreba u 05:00 ujutro, te dolazak u smještaj oko 12-13 sati (ili okupljanje onih koji dolaze sami). Piće dobrodošlice, smještaj u sobe, ručak uz druženje. Nakon ručka polazak vozilima na Orlovačko i Jugino jezero u predivnu prirodu, šetnja, druženje, meditacija u prirodi. Povratak u smještaj, odmor, druženje i bogata večera. Nakon večere druženje uz logorsku vatru.

 2. DAN (petak): Nakon doručka, pripreme za rafting. U smještaju preuzimanje opreme za rafting te džipovima polazak (džip safari) na startnu poziciju (Crna Gora), Brštanovica. Rafting na Tari i Drini cca 25 km (3-5 sati) ovisno o visini vode i zadržavanjima usput za slikanje, kupanje i druženje. Povratak u kamp, tuširanje i ručak. Odmor nakon ručka i predvečer druženje u kampu ili odlazak na kraći izlet (po dogovoru). Povratak i večera uz druženje i vatru.

 3. DAN: (subota). Nakon doručka, organizirani polazak na Zelengoru. Vožnja cca 1 sat, te obilazak predivnih jezera Gornje i Donje Bare, šetnja po poljima cvijeća, borovnica i šumskih jagoda, te odlazak na čaroban vidikovac Borić odakle seže pogled na cijeli planinski masiv Maglić, Durmito. Ručak (lunch palet) na jezeru uz druženje. Predvečer povratak uz zadržavanje na Tjentištu kod spomenika „Bitka na Sutjesci“, kava u lokalnom restoranu te povratak u smještaj na odmor, tuširanje te večeru i druženje. Noćenje.

 4. DAN: (nedjelja). Nakon doručka polazak za Visoko u obilazak podzemnih tunela Ravne (Bosanske piramide). Meditacija u parku te nakon programa početak povratka u Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Maksimalna veličina grupe:

12 osoba

Smještaj:

U novoizgrađenom centru GREEN PLANET & TARA ADVENTURE na rijeci Drini.

Sobe su dvokrevetne, sa posebnim restoranom, terasom za sunčanje, plažom na rijeci za kupanje, ponton restoranom na rijeci, te velikim prostorom za šetnju.

Cijena:

400 EUR / osobi

U cijeni je cjelokupni program sa svim obrocima, izletima, prijevozima, taksama, ulaznicama i porezima.

U slučaju da želite doći vlastitim prijevozom, cijena je 380 EUR / osobi.

Rafting je u vlastitoj organizaciji u našem kampu sa novom opremom, čamcima i vrhunskim skiperima i on je također uračunat u cijenu.

Informacije i prijave:

putpremasebi@gmail.com

4 thoughts on “LJETNA ČAROLIJA NA DRINI I ZELENGORI

 1. Resetar Sanja napisao:

  Zainteresirana sam za retreat u 7mj…
  Lp

  1. putps napisao:

   Draga Sanja, veselim se

  2. Sanja napisao:

   Bilo bi lijepo kad bi nam ovakve najave stizale u inbox, barem nama koji smo se prijavili za newsletter.

   1. putps napisao:

    Draga Sanja, doista rijetko pišem newslettere, jer ne želim ljude zatrpavati obavijestima, pretpostavljajući da one koje zanimaju moji sadržaji će povremeno pogledati na moju stranicu. Hvala vam što želite primati moje newslettere, potrudit ću se poslati ih kada objavim nove sadržaje. Divan dan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)