Uncategorized

Lipanj na Šolti – Živjeti Život bez straha od Života

Lipanj na Šolti

“Živjeti Život bez Straha od Života”

10. – 16.06.2023.

i / ili

18. – 24.06.2023.

Petu godinu za redom provodim početak lipnja na Šolti sa divnim ženama, a u posljednje vrijeme su nam se počeli pridruživati i muškarci. Zajedničko vrijeme nam je tamo posvećeno:

 • opuštanju tijela, emocija i misli,

 • otpuštanju ograničavajućih misli,

 • promjeni percepcije,

 • promišljanju i razgovaranju o životu,

 • potrazi za autentičnom životnom stazom,

 • savladavanjem alata za život vođen iz svijesti, a ne nesvijesti,

 • zabavi, smijehu, druženju, uživanju u ljepotama otoka i u životu.

Dosadašnje iskustvo sa gotovo stotinjak osoba koje su bile dijelovi grupa koje sam vodila na Šolti govori da na Šoltu dolazi jedna osoba, a sa Šolte se vraća najbolja verzija sebe u tom trenutku.

U čemu je ključ ili čarolija preobrazbi?

 • energija mjesta na kojem se nalazimo – sa svakom grupom ostavljena je veća količina ljubavi i podrške i ta energija poput majke njeguje i podržava transformacijiu prema kojoj idemo,

 • energija domačice Danice – vrata Daničina doma i srca su široko otvorena i svakom daju osjećaj da je kod kuće, te su mu sva nepca nahranjena nektarom ljubavi,

 • energija Šolte u lipnju – dok još nema gužve, čekaju nas predivne uvale sa čistim morem i čarobno mirišljavom vegetacijom, te seoce u kojem svega ima, a ništa ne narušava potrebu da se zaroni unutar sebe,

 • energija grupe – nikad nitko ne dođe slučajno i čitava grupa služi svima, jer su teme zajedničke i svi guraju sve u preobrazbu za najveće dobro,

 • energija moje obitelji – poznati smo po harmoniji, podršci, ljubavi i širimo je gdje god jesmo, jer je sastavni dio naših života,

 • moje dugogodišnje iskustvo u transformativnom i savjetodavnom radu sa brojnim klijentima

Svjedočanstvo 1:

U trenutku kada ovo pišem, prošla su samo četiri mjeseca od povratka sa Šolte, a moj život se okrenuo doslovce naglavačke, u najboljem mogućem smislu.

Duboko osjećam da su se upravo na Šolti pokrenule neke stvari, nije ni bitno kako, ali sada sam potpuno uvjerena kako je moguće ostvariti sve što možemo zamisliti i kako smo uvijek podržani na putu ostvarenja svojih istinskih želja. Tanja Tesla, 04.11.2020.

 

Tema ovogodišnjeg retreata je

Živjeti Život bez Straha od Života

U radu sa klijentima i grupama primjećujem da većina ima želje i ciljeve, čak mnogi i znaju kako ih ostvariti, ali zbog ograničavajućih uvjerenja o životu, nemogućnosti upravljanja umom i nemoćnosti u odnosu na stalno zapljuskujuće emocije, u nekom trenutku se pogube ili se blokiraju. Primjećujem isto tako da se živi iz uma ili emocija, ali ne i svjesnosti. Sve dok ne živimo iz svjesnosti, morat ćemo koristiti u životu kontrolu, kako bismo se obranili od života kojeg se ustvari jako bojimo.

Zato ćemo ove godine na Šolti:

 • vježbati direktno iskustvo svjesnosti kroz sve što radimo,

 • koristiti sinkronicitete,

 • jačati polje srca,

 • učiti ili jačati slušanje govora duše,

 • praktično vježbati slušanje unutarnjeg autoriteta,

 • povezivati se sa svojim tijelom,

 • učiti biti prijatelj sa vlastitim umom,

 • učiti o energijama i kako djeluju na naš život,

 • učiti voljeti sebe i život bez straha i sumnje,

 • prepuštati se životu i učiti o njemu kroz praktična iskustva, podjele i priče.

Činit ćemo to kroz:

 • razgovor, pjesmu, ples, kupanje, sunčanje, zajedničko blagovanje, meditacije pod zvijezdama na plaži, jutarnje vježbanje i meditiranje, šetnje, … te svim onim što će biti potrebno da zaronimo u Život bez straha od Života.

Kad pogledamo na Život iz perspektive Svjesnosti, duboko ćemo ga zavoljeti i samim time ćemo se moći prepustiti njegovoj beskonačnoj inteligenciji da nas vodi u Život vrijedan življenja. Kad beskonačna inteligencija života vodi život, onda naša životna energija radi za nas, a ne protiv nas. To znači da je imamo u ogromnim količinama, što znači da nam je imunitet jak, zdravlje u balansu, emocije i um pod kontrolom svijesti, odnosi harmonični, a život prosperitetan i obilan na svim razinama.

Želite li se dobro odmoriti, upoznati predivne ljude na putu prema sebi, otvoriti srce i živjeti svjesno, provesti dio ljeta u potpunoj radosti življenja, odaberite jedan od dva ponuđena termina u lipnju na Šolti, u Stomorskoj

Život bez straha od Života

10. – 16.06.2023. ili 18. – 24.06.2023.

Svjedočanstvo 2:

Draga Bojana,

Šolta je osvjestila puno toga. Čak sam se i razljutila jer život kojeg živim nije moj život. Ja nisam bolest, ja nisam jadno nemoćno stvorenje…. Ja sam radost, ja sam zdravlje, ja sam duša, ja sam ljubav…

Mjesec dana sam bez lijekova, prošla sam agoniju, nisam mogla iz kreveta, obući se, do kupaone. Mama je bila velika podrška i služila me. Još imam dosta bolova, ali se krećem.

Sada kad ovo pišem suze samo teku iz zahvalnost Tebi, Tvom Suprugu, (jer me motivirao, u najbolnijim situacijama sjetila sam se njega i njegove priče), Životu, Svom tijelu, sebi, Bogu.

Ne postoje riječi kojim bih vam zahvalila.

Grlim vas Ljubavlju iz sveg svog srca i duše, želim vam sreću!

Studeni 2022., Snježana B.

Smještaj:

U kući su 3 apartmana za 4 osobe, 2 osobe u jednoj sobi. U svakom apartmanu nalazi se kuhinja, dnevna soba, dvije spavaće sobe, kupaonica i velika terasa sa pogledom na more. Wi-Fi je besplatan, a postoji i parking. Kategorizacija 4 zvjezdice. Postoji mogućnost individualnog smještaja u jednoj sobi, uz nadoplatu, ali ne u istoj kući, nego kući do.

Slike smještaja možete pogledati klikom na svaki pojedini naslov.

Slike okruženja

Apartman Lavanda

Apartman More

Apartman Rustica

Cijena : 600 EUR / osobi

Cijena uključuje smještaj na bazi polupansiona sa uključenim pićem, kao i nešto što cijenu nema, a zove se energija i znanje, koju ću otvorena srca podijeliti u skladu sa vašim potrebama. Cijena ne uključuje prijevoz (moguć dogovor), troškove izvan smještaja, niti osiguranje.

Obzirom da je broj sudionika ograničen na 12, osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Postoji mogućnost plaćanja u ratama do početka retreata!

Za sva dodatna pitanja, kao i za prijavu, molim da koristite e-mail: putpremasebi@gmail.com

Veselim se našem zajedničkom bivanju na Šolti!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)