Anđeoske meditacije, Meditacije, MOJI TEKSTOVI, OSOBNI SVEMIR

Krila Anđela – vježba za otvaranje Anđeoskih krila

Jeste li ikada poželjeli da možete letjeti? Jeste li poželjeli biti poput Anđela ili barem u mogućnosti biti bliže njima ili u kontaktu sa njima? Ako jeste, onda je ovo izvrsna vježba za približavanje Anđeoskoj frekvenciji, a i doista ćete osjetiti kakav je to osjećaj imati krila i služiti se njima. I nije mašta. Naime, kao što su čakre na finijoj razini od našeg fizičkog tijela, unutar nas postoje energetske točke i vlakna koja su još finija. To su naše “zlatne niti”. Kada su sasvim otvorene, one su poput antena koje vam pomažu da se povežete sa svojim Anđelom.

Kada ćete naučiti otvarati svoja krila njima ćete vrlo jednostavno moći energizirati sami sebe. Kad ćete ih otvarati, širit ćete energiju punu ljubavi ne samo iz krila, već iz srca. Kad god ih raširite bez obzira gdje se nalazite, vi ćete u svijet emitirati energiju ljubavi, doprinoseći podizanju duhovne atmosfere.

Kako osvijestiti, razviti i raširiti svoja krila poslušajte u narednih 7 minuta. Prije nego otvorite video, ugodno se smjestite i nađite svoj kutak gdje nećete biti ometani. Još je bolje ako prije ove vježbe prođete meditaciju uzemljavanja, koja se nalazi također na mom webu zajedno sa svim ostalim besplatnim meditacijama koje sam vam snimila. Kroz meditaciju uzemljavanja ćete brže proći kroz ovaj proces, no nije nužno da je prolazite, ako nemate vremena.

 

 

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)