Uncategorized

Kidanje veza 28.10.2023. – Sloboda za obilje!

Vođeni proces kidanja veza po Phyllis Krystal

Sloboda za obilje

Online zoomom subota 28.10.2023. u 19 sati

Svi smo povezani nevidljivim vezama, odnosno energetskim lancima, koji su stvoreni odgojem, okruženjem u kojem živimo, kolektivnom sviješću, karmom, … i reakcija su na duboko usađene strahove. Nesvjesno programirane veze potiču u nama lažnu sigurnost i čine nas ovisnima o drugim ljudima, stvarima ili pojavama. Zamislite da jedan kraj lanca držite vi, a drugi kraj lanca vama bliska osoba. Svaki put kad se ta osoba pomakne u životu u jednom smjeru (emotivnom, mentalnom,…), to uzrokuje vaše nesvjesno kretanje u sličnom smjeru. Jednako tako, svako vaše životno kretanje prouzročit će promjenu života kod te osobe, na nesvjesnom nivou.

Zamislite da držite toliko lanaca u svojim rukama koliko osoba poznajete u svom životu. Možete li zamisliti i osjetiti, kako je kada svatko počne vući na svoju stranu? U tom slučaju nemamo energetsku protočnost koja nam je potrebna da naš život bude vođen iz naše unutarnje mudrosti, nego je vođen nesvjesnim programima i vezanostima.

“Malo je rečima opisati koliko mi je kidanje veza za tako kratko vreme pomoglo u ostvarivanju dublje ljubavne veze sa majkom.”

Kako bi postali uistinu slobodni i upoznali bezuvjetnu ljubav i prepustili se višem vodstvu i njegovoj unutarnjoj mudrosti, mudro je raskinuti sve programirane i nesvjesne energetske spone i veze. Na taj način možemo stupiti u odnose koji ne uvjetuju, koji su skladni i bazirani na podršci, suosjećanju, prihvaćanju i istinskoj ljubavi.

“Evo samo da ti kažem da je Tvoj vjetar u leđa pomogao.

Naime 3. Dan od kidanja veza dobila sam POSAO. To je my dream job i fakat sam presretna.” N.M.

Metoda kidanja veza prema Phyllis Krystal bazira se na tehnici sna na javi i stanje je povišene svijesti. Svi sudionici su prilikom termina potpuno budni i svjesni onoga što doživljavaju. Nisu u transu i poslije se mogu svega sjetiti. Voditelj i sudionici vođeni su zajedničkom višom svijesti, tako da ne postoji nikakav međusobni utjecaj.

Kao glavni alat koriste se simboli. Zašto simboli? Jezik nesvjesnog uma sastoji se od slika i simbola, a upravo u njemu se nalaze svi temelji našeg načina razumijevanja i odnosa prema životu. Ukoliko misao iz naše podsvijesti nije realizirana ili poništena, ona stalno djeluje iz nje. Kako bi došli do nesvjesnog dijela i tih misli, koristit ćemo jezik koji on najbolje razumije – simbole.


Proces kidanja veza održat će se u subotu 28.10. s početkom u 19 sati. Osim što ćemo raditi na kidanju nesvjesnih vezanosti koje nisu ljubav sa osobom, provest ću vas i kroz proces kidanja veza sa nesvjesnim sadržajem koji vas trenutno blokira u razvoju svijesti, kao i kroz proces integracije energetskog polja za življenje slobode prema obilju!

Energetska razmjena je 20 EUR.

Prijave putem e – maila: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

2 thoughts on “Kidanje veza 28.10.2023. – Sloboda za obilje!

  1. Jadranka napisao:

    Radila sam 5 kidanje veza,najviše otpuštanja sam imala poslije zadnje kad sam radila kidanje veze sa svojim nesvjesnim .Došlo je do otvaranja duše kod mene i meni bliskih osoba,nisam bila svjesna koliko sam na nesvjesnom nivo blokirala i druge osobe!
    Hvala ti draga dušo.

  2. Jadranka napisao:

    Radila sam 5 kidanje veza,najviše otpuštanja sam imala poslije zadnje kad sam radila kidanje veze sa svojim nesvjesnim .Došlo je do otvaranja duše kod mene i meni bliskih osoba,nisam bila svjesna koliko sam na nesvjesnom nivo blokirala i druge osobe!
    Hvala ti draga dušo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)