Uncategorized

Kidanje spona sa 2023. godinom i otvaranje slobodnog protoka energije kreiranja 2024. godine u skladu sa vibracijom vlastite duše

Kidanje spona sa 2023. godinom i otvaranje slobodnog protoka energije kreiranja 2024. godine u skladu sa vibracijom vlastite duše

Online Zoomom

Srijeda 27.12.2023. s početkom u 19 sati, trajanje do 2 sata

 

Svi smo povezani jedni sa drugima nevidljivim vezama, odnosno sponama, koje su stvorene odgojem, odrastanjem, podnebljem i kulturom i reakcija su na duboko usađene strahove i otpore prema životu kakav je. Ovakve spone potiču u nama lažnu sigurnost i čine nas ovisnim o drugim ljudima, stvarima ili pojavama.

Zamislite da jedan kraj lanca držite vi, a drugi kraj lanca vama bliska osoba. Svaki put kada se osoba pomakne u nekom životnom pravcu, uzrokuje vaše nesvjesno pokretanje u tom istom pravcu o kojem niste vi svjesno odlučili. Zamislite sada da držite toliko lanaca u svojim rukama koliko osoba poznajete u svom životu. Možete li zamisliti i osjetiti, kako je kada svatko počne vući na svoju stranu?

Uslijed toga, mi smo “robovi” svojih odnosa, uvjetovani izvanjskim događajima. Kako bi postali uistinu slobodni i upoznali bezuvjetnu ljubav, prepustili se višem vodstvu, potrebno je raskinuti spone koje nas vežu ili sputavaju da budemo u duhu slobodna bića.

Na taj način možemo stupiti u odnose koji ne uvjetuju, koji su skladni i bazirani na pomaganju i istinskoj ljubavi. Jedino na ovaj način možete SAMI donositi svoje odluke, bez izvanjskih utjecaja. No, kao što sam već prije napomenula, nisu samo ljudi ti za koje se vežemo. To mogu biti i misli, uvjerenja, stavovi, religija, posao… MOŽE NARAVNO BITI I GODINA UNUTAR KOJE SMO ŽIVJELI SA SVIM NJEZINIM ISKUSTVIMA.

Komentar klijenta:

“Evo samo da ti kažem da je Tvoj vjetar u leđa pomogao.

Naime 3. Dan od kidanja veza dobila sam POSAO. To je my dream job i fakat sam presretna.” N.M.

Kako se izvodi kidanje veza:

Metoda kidanja veza temelji se na tehnici sna na javi i stanje je povišene svijesti. Svi sudionici su prilikom procesa potpuno budni i svjesni svega što doživljavaju. Nisu u transu i poslije se mogu svega sjetiti. Voditelj i sudionici vođeni su zajedničkom višom svijesti, tako da ne postoji nikakav međusobni utjecaj.

Kao glavni alat koriste se simboli. Zašto simboli? Jezik nesvjesnog uma sastoji se od slika i simbola, a upravo u njemu se nalaze svi temelji našeg načina razumijevanja i odnosa prema životu. Ukoliko misao iz naše podsvijesti nije realizirana ili poništena, ona stalno djeluje iz nje. Kako bi došli do nesvjesnog dijela nas i tih misli, koristit ćemo jezik koji on najbolje razumije – simbole. Kako su simboli misaoni oblici, uz njihovu pomoć ćemo prekinuti sve spone koje nas vežu uz određenu osobu, temu, uvjerenje, identitet, događaj ili nešto drugo sa čime smo odlučili kidati veze ili spone.

Što ćemo raditi:

U procesu kidanja spona kojeg ću održati za sve vas koji se osjetite spremni, u srijedu 27.12.2023., na noć punog mjeseca, kidat ćemo sve energetske spone koje nam više ne služe i nisu za naše najveće dobro sa 2023. godinom. To znači da ćemo na taj način integrirati sva iskustva, uzeti najbolje od njih, a ono što nam ne više ne služi ili nije za naše najveće dobro, ćemo otpustiti. Oslobodit ćemo se vezanosti i za uspjehe i neuspjehe i za ekstaze i patnje, za očekivanja i ostvarenja,… Oslobodit ćemo se od svega što nije sloboda za protočno i iz duše autentično kreiranje energije Nove 2024. godine, obogaćeni spoznajama prethodne i svih prethodnih godina.

Dodatno ćemo proces poduprijeti i kidanjem budućih nesvjesnih ograničenja, koja bi nas mogla sputavati, što je dodatni proces sam po sebi.

I na kraju, ali ne manje važno, otvorit ćemo i utrti put za slobodni protok energije u 2024. godini, te je kroz viziju otisnuti u svoj energetski otisak.

Kada će se proces održati:

Sve to ćemo obaviti u meditativnom procesu, koji će se održati 27.12.2023. od 19 do zaključno najdulje 21 sat.

Na kraju procesa će biti dostupna i snimka.

Komentar klijenta:

“Malo je rečima opisati koliko mi je kidanje veza za tako kratko vreme pomoglo u ostvarivanju dublje ljubavne veze sa majkom.” A.M.

Energetska naknada:

Za sve koji se javljaju prvi put za ovaj proces, energetska naknada je 30 EUR.

Za sve koji su već sudjelovali na procesu kidanja veza kod mene, bez obzira kada, energetska naknada je 20 EUR.

Prijave:

Prijave do popune broja mjesta su na e-mail: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)