Uncategorized

Kad Srce kaže DA Silbi – retreat srpanj 2021

KAD SRCE KAŽE DA SILBI

03. – 10.07.2021.     ili 10. – 17.07.2021.

Prije dosta godina provela sam jedan dan na Silbi jedreći Jadranom. Tada sam rekla sama sebi da ću doći još jednom na taj otok da ga bolje istražim i doživim, jer sam osjetila da tu ima nešto važno za mene, što tada nisam imala vremena iskusiti i doživjeti u cijelosti.

Prilika se pokazala tek ove godine. Našli smo smještaj na kojem bismo voljeli provesti neko vrijeme i pozivamo sve koje privlači Silba i ljetovanje sa nama, da nam se pridruže boravom u apartmanima Silba Otium. Nismo nikad tamo bili, ali smo dobili preporuku za to mjesto od osobe kojoj vjerujemo, jer dijelimo iste životne vrijednosti. Vlasnici su zagrepčani koji zbog ljubavi prema Silbi gotovo veći dio godine žive tamo. U razgovoru sa njima sam otkrila da nas povezuje ljubav prema prirodi, knjizi i dobroj hrani. Domačini se bave i vinarstvom, te se mogu kušati ili kupiti njihova sortna vina. Ukratko, osjetila sam kemiju i rezervirala dio njihovog kapaciteta od 03. do 17.07.2021. godine.

Koncept je slijedeći. Mi volimo na ljetovanju družiti se sa ljudima po našoj mjeri, koje zanima duhovnost, životna radost, humor, dobra hrana, priroda, život i životne teme, zanimljive priče, podjela iskustva, te naprosto bivanje u dobrom društvu i uživanje u životu. Zato si dajemo prilliku kreirati si takve prilike u životu. Stoga svi vi koji volite isto, a još niste riješili pitanje ljetovanja, nudimo vam slijedeću mogućnost:

  • boravak na Silbi od 03.-10.07. ili 10. – 17.07. , dakle 7 ili čak 14 dana,

  • smještaj u apartmanu ili sobi za dvije osobe,

  • polupansion, domačini kuhaju domaću hranu,

  • 6 dana 2 sata dnevno rada sa mnom na razne teme iz života i

    samorazvoja, onako kako će nas duše voditi,

    grupa uključuje maksimalno 8 ljudi.

Ovo nije poziv za osobe koje očekuju ne znam kakav luksuz, jer su apartmani sa 3 zvjezdice, jednostavni, uredni i čisti. Iako sam osjetila u osobnom kontaktu, a i dobila preporuku, o gostoljubivosti domačina svjedoče i recenzije na bookingu, i njihovj FB stranici, što možete i sami vidjeti klikom na označeno. Dakle, idemo na neviđeno i veselim se tome, jer me srce zove i kaže DA.

Ovo je poziv za one kojima srce na ovaj poziv kaže DA i koji su spremni djelovati iz inuticije, srca i sadašnjeg trenutka, bez previše upliva uma i pitanja “što će biti ako će biti”. Biti će sve najbolje moguće, jer kad srce kaže DA, onda je uvijek jedino i isključivo tako. Um nije nikome autoritet za donošenje odluka, niti glas čije instrukcije trebamo slušati nakon jasnog odgovora srca, tijela ili duše, koji uvijek znaju ono što um ne zna, jer živi u prošlosti i programima. No, i o tome ćemo puno pričati na Silbi i naučiti slijediti sinkronicitete i govor duše, tijela i srca.

Cijena ne uključuje prijevoz do Silbe, no postoji mogućnost dogovora oko prijevoza, kao niti boravišnu taksu.

Cijena i način plaćanja:

4.000 kn, polupansion u dvokrevetnoj sobi/apartmanu

30% prilikom prijave, ostatak po dogovoru.

 

Dodatne informacije i prijave: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)