BLOG, MOJI TEKSTOVI, Uncategorized

Jutarnje afirmacije

Dragi svi koji čitate. Već neko vrijeme šaljem jutarnje afirmacije za dan na sve koji su na mojoj mailing listi. Ukoliko ih želite dobivati, pošaljite mi svoj mail na osobnisvemir@gmail.com.

U mailu naznačite želite li i obavijesti o radionicima ili drugim korisnim stvarima ili linkovima, jer ću te mailove staviti u novu, odvojenu grupu, da vas ne “zatrpavam” informacijama.

Ujedno koristim ovu priliku da vas obavijestim da ovog petka i nedjelje nema “disaonica”, te da je prvi slijedeći termin u petak 01.06.

Uvodi se i novi program “odvezivanja ili kidanja veza” po metodi Phyllis Krystal koji će se održavati srijedom od 20.30 do 22 sata. Participacija je 50 kn. Prijave najkasnije dan ranije na mail. Prvo odvezivanje je u srijedu 30.05. Više o metodi ću napisati u Radionicama ili na webu www.osobnisvemir.hr

Karmički zakon divno djeluje. Ja sam odlučila intenzivno obraćati pažnju na svoju karmu vremena i iako i dalje ne cijenim svoje vrijeme koliko bih željela, osjećam sve manji pritisak obaveza i nedostatka vremena. Obraćajte pažnju na događaje u svom danu, osvijestite u kojem dijelu života vas karma najviše “pritišće” i svjesnom odlukom iz trenutka u trenutak “čistite” svoju karmu. To se radi osvještavanjem i prihvaćanjem.

Ako tko želi, slobodan je podijeliti svoja iskustva sa nama.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)